Előzetesben marad Budaházy

2010. április 16. 20:15

Két hónappal meghosszabbította Budaházy György előzetes letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság, derül ki a Fővárosi Bíróság honlapján megjelent közleményből.

2010. április 16. 20:15

A terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt S. József és társai ellen a Központi Nyomozó Főügyészségen indult büntetőügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróság 2010. április 14-én meghosszabbította B. György gyanúsított előzetes letartóztatását 2010. június 19. napjáig” - olvasható a tájékoztatásban.

Az indoklás szerint szabadlábra helyezése esetén fennállna a szökés, elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye. A végzés nem jogerős, mert a gyanúsított és védője is fellebbezést jelentett be.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. április 17. 18:01
"Ahol a Jobbiknak esélye van most a 2. fordulóban, ott az Mszp-nek is." Ez az esély mindkettő, az az egyek, de kettőnek látszónak számára reményeink szerint csekély. Nem értem, hogy miért nem értelmezhető egyértelműen az első kommentem...
zele
2010. április 16. 22:30
Nem vagyok oda Gyuriért a legkevésbé sem, de azért mert valaki idióta, még nem kell börtönbe csukni. Nem hiszem el, hogy ténylegesen csinált valamit, azon túlmenően, hogy pofázott hülyeségekről.
sensei
2010. április 16. 21:21
Van még ennek a hírnek - a Jobbik eredményét növelő - befolyása második fordulóban? Mert ha van, akkor megértem, hogy ezt most nagyon fontos volt közzétenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!