Zuschlag: Elfogult az ügyészség

2010. március 17. 10:46

Zuschlag János utolsó szó jogán olyan büntetést kért, amely lehetővé teszi, hogy új életet kezdhessen Magyarországon. A volt MSZP-s politikus azt is elmondta: szerinte az ügyészség érzelmileg elfogult vele szemben.

2010. március 17. 10:46
Zuschlag János szerint ha nem ő volna az ügy főszereplője, és ha nem az MSZP lenne az érintett, akkor nem lett volna bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény a vád. Álláspontja szerint az ügyészség érzelmileg elfogult vele szemben.

Az utolsó szó jogán Zuschlag János elsőrendű vádlott a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per tárgyalásán olyan büntetést kért, amely lehetővé teszi, hogy életét újrakezdhesse az országban. Azt is elmondta: bőségesen volt ideje megbánni az elkövetett cselekményt, és ha lehetne, másként oldaná meg a szervezetek finanszírozását.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. március 17. 17:48
"...vannak garanciák is a rendszerben..." Nagyon szép eufémizmus. Az életéért hallgat, mondjuk ki.
heima
2010. március 17. 14:54
"amely lehetővé teszi, hogy új életet kezdhessen Magyarországon" ez nem tudom honnan jött több újságnak is, pont hogy azt mondta, hogy Magyarországon kívül.
Lion
2010. március 17. 13:42
Szegény Cusi, vár a Szusi! - helyett a fingófa.
zoli_29
2010. március 17. 12:51
http://videa.hu/videok/hirek-politika/zuschlagvolt-idom-megbanni-birosag-csalas-egyesulet-xzJO9YtnSze9VPSi Én egy kicsit sajnálom Zuschlagot. Bűncselekményt követett el, és ezért meg is érdemli a büntetést, de tény (vagy legalábbis erősen gyanítható), hogy ő csak egy bűnbak; nála nagyobb halaknak is ott kellene ülnie a vádlottak padján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!