Megtámadták az MDF listáit

2010. március 29. 16:14

Két magánszemély megtámadta az MDF budapesti, valamint országos listájának nyilvántartásba vételét. Az ügyben a Legfelsőbb Bíróság dönt majd.

2010. március 29. 16:14
Megtámadták a bíróságon az MDF országos és budapesti listájának nyilvántartásba vételét. Kajdi József, az MDF szakpolitikusa hétfőn közölte: a párt országos listájával kapcsolatban még vasárnap, a budapesti lista ellen pedig hétfőn délután nyújtottak be fellebbezést magánszemélyek. Mindkét esetben a Legfelsőbb Bíróságnak kell döntenie három napon belül.

Véglegessé vált, hogy nincs Nógrád megyei területi listája a Magyar Demokrata Fórumnak, miután a Legfelsőbb Bíróság hétfői ülésén helybenhagyta az Országos Választási Bizottság múlt csütörtöki határozatát, amelyben az OVB megtagadta a párt nógrádi listájának nyilvántartásba vételét.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 30. 12:05
http://index.hu/belfold/2010/valasztas/nem_birta_az_mdf-ben_zajlo_nyomulast/ Kepzelem mi lehet ott..(-:
sky.net
2010. március 29. 19:54
a cica rúgja meg ibike ... ennyi méretes zsírkrétával már a michelle wilde se tudna mit kezdeni ...
slomovicz
2010. március 29. 18:42
Ha végre helyreállna a normális jogérzék ebben az országban, akkor az MDF-et , sok-sok disznóságai miatt a hatalom közelébe sem engednék. A hitgyülisek besegitik a hatalomba Öket.( szerintem)
kutyi
2010. március 29. 18:23
Miért ne támadnák meg azok, akik nem akarják Bokrost a parlamentben látni ? Esteleg néha-néha rájuk röffentene, ha hülyeséget akarnának beadni a lakosságnak. Ez valóban nem lenne jó a többieknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!