Kikapott az U21-es válogatott

2010. március 03. 20:31

Az olasz U21-es válogatott 2-0-ra legyőzte Magyarországot Eb-selejtezőn, ezzel visszavágott az őszi, ugyanilyen arányú vereségért.

2010. március 03. 20:31
A házigazda az első félidő közepén Okaka 18 méterről a jobb sarokba rúgott góljával szerzett vezetést. A második félidőben perceken belül mindkét csapat tíz emberre fogyatkozott, először a Varga Rolandot megtaposó Bolzoni kapott pirosat, majd nem sokkal később Kádár Tamást is kiállították. A olaszok az utolsó tíz percben végleg eldöntötték a meccset miután Marrone 16-ról vágta a hálóba a labdát.

Ezután hiába próbálkozott a magyar csapat a szépítéssel, komoly lehetőségig nem jutott, így az olaszoknak sikerült visszavágni az őszi vereségért és 2-0-ra megnyerték a mérkőzést, elénk kerülve a táblázaton.

Olaszország – Magyarország 2-0 (Okaka 25., Marrone 82)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli_29
2010. március 03. 20:36
Kár érte, de ezzel még nem dőlt össze a világ. Vesztett pontok tekintetében még mindig az olaszok előtt vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!