„Keleti testvérek” felé fordulna a Jobbik

2010. március 05. 15:17

Sajtótájékoztatón mutatták be a Jobbik külügyminiszter-jelöltjét, Gyöngyösi Mártont. A politikus nemzeti érdekű és keleti testvéri kötelékeken alapuló külpolitikát ígért.

2010. március 05. 15:17
Gyöngyösi Márton a budapesti sajtótájékoztatón azt mondta: „a külpolitika akkor a legsikeresebb, ha nem pillanatnyi taktika határozza meg az irányát, hanem a testvéri kötelékek.” Az Ernst&Young egykori adószakértője szerint az új keleti külpolitika irányát Kína, Oroszország, Kazahsztán és Törökország határozná meg, de a Jobbik az arab világ felé való nyitást is nagyon fontosnak tartja.

Vona Gábor a sajtótájékoztatón elmondta: a Jobbik a Lisszaboni Szerződés és Magyarország kapcsolatának radikális újragondolását is tervezi parlamentbe kerülése esetén, mivel az európai dokumentum magyarországi aláírása szerinte teljes mértékben antidemokratikus volt.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. március 05. 19:01
Gyöngyösikém, én ugyan Fideszes vagyok, de a türkfajú nemzetek felé segítséget ígérek. E népek KÖZÖSSÉGTUDATA ERŐSEN ÉBREDEZIK - a szláv ruszkik és a han kínaiak rovására!! S ott van a civilizációs primér hatású Irán is...
crm114
2010. március 05. 16:40
Langyos, de még nem meleg. Szerintem a sikeres keleti testvéreink modellértékű politikáját kellene tanulmányoznunk, különös tekintettel Türkmenisztánra, Pakisztánra, Tadzsikisztánra és Afganisztánra.
reality
2010. március 05. 15:55
Adószakértő (aki a komprádor globálnyik és még kitudjamilyen cégnek adott tanácsokat) mint külügyér. Ejhh.
nyg
2010. március 05. 15:52
Engem az érdekelne, de rettenetesen, milyen üzleti kapcsolataik vannak az oroszokkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!