Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kamu a Kósát vádoló videó

2010. március 31. 08:06

Kósa Lajost, Debrecen polgármesterét egy YouTube-ra feltöltött felvételen vádolja azzal egy férfi, hogy kenőpénzeket fogadott el cégétől egy telekátírás kapcsán. A férfi a Népszabadságnak azt mondta, a felvétel szava sem igaz, kényszerítették, ezért feljelentést tesz. Az ügyben büntetőfeljelentést tesz Kósa Lajos is.

2010. március 31. 08:06
felvételen„Az úgy történt, hogy a DEGA Kft. megbízta a vagyonkezelőt, ahol megmondták, mennyi az az összeg, amennyiért átminősítik. Ezt az összeget kellett levinni a vagyonkezelőnek, illetve Kósa Lajosnak átadni. Egyszer, tudomásom szerint, olyan 50 millió, illetve 75 millió forint volt, amit én vittem saját kezűleg a Baross utcai irodába a vagyonkezelőnek, illetve a Látóképi Csárdában lett átadva Kósa Lajosnak. Több ilyen alkalom is volt”




Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nhalasz9
2010. március 31. 18:12
Persze, hogy kamu! Ez nyilvánvaló! Az NBH megint alkotott!:D
bmucsai
2010. március 31. 10:40
Igen érdekes az NBH-s szál. Ha nem lépnek, rajtuk ragad az egész. Figyelembe véve az NBH ->Political Kapital ->MDF történetet, a cigány sorozatgyilkosságnál betöltött szerepüket, hazudozásaikat a BKV ügyekben, stb. Célszerű lenne az egész bandát fel kell számolni!
denever
2010. március 31. 10:01
"a videón elhangzottakból egy szó sem igaz, _kényszerítés_ miatt pedig feljelentést fog tenni" szinonimaszótár: zsarolás? fenyegetés? hmm. hmm. ilyet csúnya dolog csinálni.
keltafan
2010. március 31. 09:56
Kb. ennyit számít, hogy ma már van sajtója a Fidesznek. 8 évvel ezelőtt Kósa Lajos Blikk-es storyja (a debreceni vasútállomáson történt állítólagos khm...-ről) napokon keresztül vezető hír volt, nagy károkat okozva a Fidesz kommunikációjának. Bezzeg most, egy nap alatt kiderült, hogy a dolog kamu, utána járt szinte az összes jobbos sajtótermék, és már csak ők foglalkoznak vele, mint "bukott ügy".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!