Szabad Emberek vs. MDF

2010. február 13. 14:48

Ungár Klára, a Szabad Emberek Magyarországért elnökségi tagja vitára hívta ki Bokros Lajost, az MDF miniszterelnök-jelöltjét. Bokros felvette a kesztyűt, több témában is „összecsapott” a két politikus.

2010. február 13. 14:48
Szombaton, a Kossuth Klubban zajlott le vita Bokros Lajos, az MDF-miniszterelnök-jelöltje és Ungár Klára, a Szabad Emberek Magyarországért elnökségi tagja között. A vitában öt témát érintettek: a munkahelyteremtés, az egészségügy, a nyugdíj, a szociális biztonság és a roma integráció kérdését. A felek puszival üdvözölték egymást, és tegeződtek. Ennek ellenére Bokros többször félbeszakította Ungárt, mondván nem ismeri az MDF programját, Ungár pedig dogmatizmussal vádolta Bokrost.
 
Bokros a vitában leginkább az MDF programját ismertette, a gazdasági reformokra helyezve a hangsúlyt, míg Ungár a szociális biztonságot emelte ki, mint követendő célt.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. február 14. 17:30
azért csak sikerült Lajosnak.
Szenzor
2010. február 14. 16:25
Amikor Bokros vitahelyzetbe kerül, nem tud olyan nyugodt maradni, mint amikor az ATV-be bemegy egy riportba. Rettenetesen unszimpatikus, arrogáns, lekezelő volt. Előjött a valódi énje. Nagyon jó, h kiállt erre a vitára, mert mindenki láthatta, a Fidesz stábja is, mivel lehet legyőzni bajuszt egy vitában: szakmai alapon kell idiótázni a programját, arra nagyon ugrik, és onnantól kezdve már nyert ügye van az ellenfelének, ha ő egyszer kibillent. Egy igazi pöcs, és olyan idegállapotba kell hozni, h ez ki is derüljön.
iMan
2010. február 14. 15:44
Szerintem Ungár Klára lealázta Bokrost.
kispufi
2010. február 14. 15:27
fontosnak látszani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!