Megemlékeznének Orbánról és társairól

2010. február 15. 19:04

Az Országgyűlés elnöke megemlékezne a parlamentben húsz éve ülő képviselőkről, de ők nem kérnek belőle.

2010. február 15. 19:04
Az MTI információi szerint Katona Béla házelnök már hetekkel ezelőtt felvetette, hogy szervezzen az Országgyűlés egy megemlékezést azoknak a képviselőknek a tiszteletére, akik a tavaszi ülésszakkal az ötödik ciklusukat fejezik be a parlamentben. Ezt azonban a Fidesz nem támogatta, mert szerinte nem szerencsés, hogy a képviselők saját magukat tüntetik ki. A húsz éve képviselők így emlékplakettet vehetnek majd át. 

Jelenleg 25 olyan képviselő van, aki 1990 óta tagja a parlamentnek; közülük ketten - Kuncze Gábor (SZDSZ) és Keleti György (MSZP) - mind az öt választáson egyéni győzelemmel került a törvényhozásba. A 25-ből hárman minden választáson listáról jutottak be az Országgyűlésbe: Horn Gyula (MSZP), Orbán Viktor (Fidesz) és Béki Gabriella (SZDSZ). (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!