Gázpisztollyal lövöldözött két hete S. Ábel

2010. február 15. 09:17

Csak azután ismerte be tervét az egyetemista, hogy meggyanúsították garázdasággal.

2010. február 15. 09:17
Saját lépcsőházában lőtt gázfegyverrel S. Ábel két héttel azelőtt, hogy a rendőrség őrizetbe vette volna tömegmészárlás előkészülete miatt. A lakók azt hitték, gázrobbanás történt, egyedül Ábel mondta, hogy semmilyen gázszagot nem érez. Persze később kiderült, hogy ő lőtt. Ábel azzal magyarázta tettét, hogy cukorbetegsége miatt rosszul lett, és így akarta felhívni magára a figyelmet.

S. Ábelt borderline-szindrómával kezelték. Az ilyen problémával küzdő betegek veszélykereső módon viselkednek. A betegség akkor derült ki, amikor négy-öt évvel ezelőtt a fiú kezet emelt édesanyjára és nagymamájára. Pszichiáterhez vitték, de a kezelésre járást 18 éves korában abbahagyta. Volt, hogy hetekig nem szólt semmit, de ezt annak tudtuk be, hogy ő egy zseni – mondta róla egy joghallgató.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kanpalisoda
2010. február 15. 14:45
Persze! Mindig beteget jelentünk. Az a tuti! Van olyan, aki azzal kezdi, hogy kerít egy diliflepnit, aztán lehet akciózni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!