Pénzért vásárolt kopogtatót az MDF soproni jelöltje?

2010. február 23. 20:23

Választási rend megsértése miatt nyomoz egy bejelentés alapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügy érintettje egy, az ajánlószelvényeket napok alatt összegyűjtő MDF-es induló.

2010. február 23. 20:23
Kálmán Gabriella sajtóügyeletes keddi közlése szerint a soproni kapitánysághoz érkezett feljelentés, az ügy már átkerült a hatáskörrel rendelkező megyei szintre; jelenleg azt vizsgálják, történt-e bűncselekmény. Az ügy további részleteivel kapcsolatos kérdést a sajtóügyeletes elhárította.

Nagy Tamás, a városban az MDF színeiben induló jelölt az MTI megkeresésére azt közölte: a nap folyamán a rendőrség kihallgatta egy „személyes barátját”. Mint mondta, vele azóta még nem beszélt, de újságírói megkeresésekből úgy tudja, kitöltetlen, illetve pénzért vásárolt ajánlószelvények megszerzése szerepel a a feljelentésében.

A politikus szerint „méltatlan és megalapozatlan támadást” intéztek ellene, amit visszautasít; mint mondta, néhány hetes előkampánnyal, nem pedig nemtelen eszközökkel érte el, hogy három nap alatt ezer cédulát gyűjtött. Hozzátette: „nagyon bízom benne, hogy a programokról, és nem a megfélemlítésről fog szólni ez a kampány”.
Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyg
2010. február 24. 06:41
Óriási! Csalt, és még neki áll feljebb! Igaz csak azt teszi, amit Ibolya néni az UD Zrt. ügyben.
Steppenwolf
2010. február 23. 20:35
Naccságosasszony szavaival élve ez nem vall jó modorra és demokratikus érzületre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik