Zuschlag tovább tagad

2010. január 28. 10:44

Az elsőrendű vádlott kisebb szívességekről beszélt. A vádlott elismerte, hogy volt néhány egyesület, melyek szerepe a politikai ifjúsági szervezet finanszírozásának biztosítása volt.

2010. január 28. 10:44
Nem törekedtünk olyan civil hálózat kiépítésére, melynek az lett volna a célja, hogy az ifjúsági politikai szervezetek finanszírozását biztosítsa - vallotta Zuschlag János.  A volt szocialista képviselő az ellene és társai ellen, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per csütörtöki tárgyalási napján nyilatkozott.

Az elsőrendű vádlott azonban fenntartotta, hogy volt néhány egyesület, melyek szerepe a politikai ifjúsági szervezet finanszírozásának biztosítása volt, azonban ezt Zuschlag nem tartja egy hálózat kiépítésének.

A volt képviselő a vád állításaival ellentétben tagadta, hogy vádlott társai részt vettek volna civil szervezetek alapításában, úgy fogalmazott: megkérte őket kisebb szívességekre. Továbbá kiemelte: ez időszakban valósan működő civil szervezetek, valós programok megvalósításával foglalkoztak. Elmondta: 2003 tavaszáig néhány egyetemista kérésére készített pályázatokat a civil szervezetek részére.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StavrosMenace
2010. január 28. 11:24
Van más választása?
buckafej
2010. január 28. 11:21
2006- ban a választási kampányban tele voltak a szoci képviselők pénzzel. Nyakó Pista a választókörzetünkben szórta a pénzt. Vajon miből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!