Focistát igazolt a Jobbik

2010. január 06. 19:27

Balassa Péter, a Haladás tavaly visszavonult játékosa lesz a Jobbik képviselőjelöltje Szombathelyen.

2010. január 06. 19:27
Sokakat meglepetésként ért, hogy a Haladás egykori csapatkapitánya, „Balu” a Jobbik képviselőjelöltje lett. Balassa Péter 2004-ben, a Szombathelyi Haladás újjáalakulásakor az NB1-et és a csapatkapitányi karszalagot hagyta ott Kaposváron, és lett a másodosztályú csapat vezéregyénisége. A magyarországi sportolói pályafutását NB1-es bronzéremmel fejezte be, most pedig a Parlamentbe szeretne bejutni. Nős, egy kislány édesapja.

Az egykori futballista a nyugat.hu- nak elmondta, hogy mindig is érdekelte a politika, majd ahogy egyre több információval rendelkezett, egyre inkább megbotránkoztatta a politika megbízhatatlansága. „Ha felkért volna a két nagy párt bármelyike, egyértelműen nemet mondtam volna. Nem értek egyet a hatalmi harcukkal, ez Magyarországot csak hátrafelé viszi”- vélekedett Balassa, aki kényszerpolitikusnak tartja magát, - ahogy fogalmazott – az ország tragikus helyzete miatt vállalta a felkérést.

Balassa azzal nem foglalkozik, hogy korábbi hírnevét megkoptatja az, hogy egy szélsőjobboldali párt színeiben indul. „Mindössze egy-két kellemetlen élményem volt: akad olyan, aki nem köszön vagy elfordítja a fejét. Nem foglalkozom ezzel, ráadásul ez valóban ritka eset”- tette hozzá a volt csapatkapitány.

Focistát igazolt a Jobbik: NB1-es csapatkapitányt indítanak (atv.hu)

Hali csapatkapitányból Jobbik parlamenti képviselőjelölt (nyugat.hu)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. január 07. 11:00
A Jobbik helyébe keresnék még néhány tanárt, orvost, vezető tűzoltót, élsportolót, de messze elkerülném az ügyvédeket és a biztosítási szakembereket.;-)
vizipipa
2010. január 07. 10:40
@Turul Retkes meg azt mondta, már van cirka 150, még 20-30-at keresnek. De nem kell mindent (mindent?) készpénznek venni egy politikustól.
iii
2010. január 07. 10:15
@Gergely: Az LMP bőven talál, még 20-30 hely kérdéses.
mefisto
2010. január 06. 23:13
"Csatár vagyok, nem kapus."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!