Csoki, virsli, Pettkó

2010. január 29. 08:23

Politikusok vallottak arról, mihez kezdenek, ha kiesnek a parlamentből.

2010. január 29. 08:23
Körkérdést tett föl parlamenti képviselőknek a Blikk arról, hogy mihez kezdenek, ha nem jutnak be tavasszal a parlamentbe. Pettkó András, volt MDF-es, jelenleg független képviselő azt tervezi: park- és kertépítéssel foglalkozik majd. Pettkó elárulta, hogy a hosszú szavazások közötti éjszakai csokizások és virslizések hiányoznak majd neki.

A jelenleg szintén független Katona Kálmánt nem érdekli a parlament, így várhatóan a közvetítéseket sem nézi majd meg a tévében. Horn Gábor SZDSZ-es képviselő egyeteme alapítását tervezi, Vojnik Mária (MSZP) visszamegy dolgozni orvosként a Józsa András kórházba.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StavrosMenace
2010. január 29. 10:18
Én olyan nyelven meg nem szólalok a munkáról.
luccy
2010. január 29. 09:08
Pettkó szerintem jó arc: bimm-bamm :-))
SztAhanov
2010. január 29. 09:04
Horn Gábor egyetemén mit fognak tanítani, politikai kommunikációt? "Nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába!" :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!