Gyújtogatott, de nem ölt

2009. december 30. 08:36

K. István, a romagyilkosságok egyik gyanúsítottja állítja, a fegyverekkel dobozokra lőtt.

2009. december 30. 08:36

K. István interjúban elmondta, nem ölt embert és a gyilkosságokhoz nincs köze. Azt azonban elismerte, hogy járt egyes helyszíneken, és megkísérelt felgyújtani néhány házat. "Megpróbáltam a lakosság figyelmét felkelteni a hazánkban dúló súlyos társadalmi problémákra" - mondta, de hozzátette; ma már tudja, hogy hatalmas hibát követett el. "Nem lett volna szabad ilyen módszerekhez nyúlnom".

A kérdésre, miszerint vannak-e ellenérzései a romákkal szemben, nem válaszolt. Egy időre roma cellatársat kapott, akkor sem ő, sem a cellatárs nem aludt két napig.

Nyilatkozata szerint nem kapott katonai kiképzést, és nem volt tagja szélsőséges csoportnak. Arra a kérdésre sem válaszolt, hogy politikai okból bérelhettek fel gyilkos csapatot. Többször is tett már nyilatkozatot a nyomozók előtt, a vallomástételen még gondolkodik. Reméli, hogy nem ítélik el, mert a gyilkosságokban nem vett részt.

Gyújtogatott, de nem ölt az egyik feltételezett romagyilkos? (Magyar Nemzet)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!