Virrasztottak a rádiókért

2009. november 19. 08:15

Szerda éjjel ezrek gyűltek össze gyertyákkal a megszűnő rádiók előtt.

2009. november 19. 08:15
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi adó műsorát.

A Danubius előtt viszont ezrek voltak. Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be: éjfélre legalább kétezren gyűltek össze a Danubius Rádió székházánál, ők a leállás mintegy félperces csöndje után a műsorkészítőkkel együtt énekelték el a Locomotiv GT Szól a rádió című számát.

Virrasztanak a Sláger előtt (Comment.blog.hu, MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2009. november 19. 11:51
Akár pénzt is gyűjthettek volna egy rabszolgalány felszabadításáért... :)
Steppenwolf
2009. november 19. 08:43
A Danubius gyakorlatilag tovább működik, csak éppen új tulajdonossal és Class FM néven. Átvettek majdnem mindenkit. Kár, hogy zenében kevés változást érzek. Többet vártam, bár nem gondoltam, hogy ezután fogok hallani PASO-t, vagy Péterfy Borit. Ez eddig be is jött. Szerintem nálam marad továbbra is az MR2-Petőfi.
honphibu
2009. november 19. 08:36
Beszarok! Ma éjjel meg engesztelő mise lesz a Bazilikában a Danubiuszért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!