Újabb párt: Szepessy Kossuth nyomdokain

2009. november 19. 17:31

A szociális kártyájáról ismert monoki polgármester Összefogás Párt néven új tömörülést hozott létre.

2009. november 19. 17:31
Szepessy Zsolt elmondta, hogy a bíróság jogerősen is bejegyezte az Összefogás Pártot, amely mottója - "Nem az a kérdés, bal vagy jobb, hanem az, hogy fent vagy lent" -  szerint végzi majd feladatait. Hozzátette: azért Monokon jelentették be a megalakulást, mert a településről számos országos jelentőségű kezdeményezés indult el.

A párt Kossuth Lajos politikai örökségét viszi tovább. Ennek megfelelően készült el választási programjuk, amely szintén Kossuth nevét viseli.Mind a 176 választókörzetben indítanak jelöltet a 2010-es választásokon, és megkezdik az ország településein az alapszervezetek kiépítését. Az első alapszervezet szimbolikusan Monokon alakul meg. Céljuk, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon "parlamenti párttá válva" tudjanak javítani az ország jelenlegi helyzetén.

Fent vagy lent - pártot alapított a monoki polgármester (NOL,MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2009. november 20. 08:06
states: Sokkal inkább ezek, mint a frusztrált üldözési mániában szenvedő Jobbik. De nem sok jövőjük lesz.
states
2009. november 19. 19:22
Seres Márta után Szepessy is gyorsan profitálni akar a hirtelen támadt ismertségből. Le akar húzni még egy két bőrt a szociális kártyáról meg a cigánykérdésről, csakhogy ez a Jobbik felségterülete. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ki fogja pénzelni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!