Bajnai berendelte a bankvezéreket

2009. július 16. 08:22

Péntekre magához rendelte a bankszövetség, a PSZÁF és a Versenyhivatal vezetőit is.

2009. július 16. 08:22
Bajnai Gordon péntekre magához rendelte több bank vezetőjét, a bankszövetség elnökét, a pénzügyi felügyelet és a versenyhivatal vezetőit. Az ATV információi szerint a kormányfő azért hívta össze az egyeztetést, mert néhány bank levélben arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy szinte bármilyen indokkal emelhetik a törlesztőrészleteket.

A miniszterelnök egy öt pontból álló javaslatcsomagot készül előterjeszteni, amelyet ha elfogadnak, nem lehet majd mondvacsinált okokra hivatkozva, mindent ráterhelni az adósokra. (MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Slanger
2009. július 19. 08:54
Ehhez azért az is hozzá tartozik, hogy csak azon bankok számára lesz kötelező érvényű ez az etikai kódex, akik elfogadják. Akik nem, azok gondolom továbbra is olyan mondvacsinált okok miatt emelik a töresztőrészletek kamatait, mint pl. a növekvő marketingköltség. Egyszerűen vicc. Nesze semmi, fogd meg jól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!