Békecsúcs után: Ukrajna nem érte el a célját, Putyin békediktátumot küldött – Mandiner Harctér

2024. június 20. 18:58

Sem a svájci záródokumentum, sem az orosz elnök négypontos rendezési terve nem reális célkitűzés, mindkét fél elutasítja egymás elvárásait. A Harctér legújabb adásában egy orosz-ukrán megállapodás lehetséges forgatókönyveit vázoltuk fel.

2024. június 20. 18:58
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • Oroszország nem elégszik meg az elfoglalt területekkel, egész Ukrajna megszerzése a cél
  • A békével kapcsolatban az ukránok lejjebb adták az elvárásaikat
  • Az oroszok felszeletelik Ukrajnát
  • Kína távolmaradása a svájci békekonferenciáról előnytelen helyzetbe hozta az ukránokat
  • Nincs olyan garancia, amely meg tudná védeni Ukrajnát

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

Az adás a Videán is megtekinthető:

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 22. 20:09
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
iimre
2024. június 21. 01:55
"kepiblanc jún20. 20:51 De azt áruld már el Robert, hogy miféle fenyegetést jelent Ukrajna NATO csatlakozása oroszországra nézve?!" Te ilyen hülye vagy? :D Vagy ennyire fiatal? Nézd csak meg, milyen izgalomba jöttek a zamerókaiak, amikor 1962-ben a Szu. atomrakétákat kezdett telepíteni Kubába, a zusa határától 250, Washingtontól és NewYork-tól 2200 km-re* — és Ukrajna keleti határa csak 450 km-re van Moszkvától. És amúgy is provokáltak a jenkik: badog.blogstar.hu/2022/05/28/nyikita-mihalkov-mondja/117323 * tortenelemcikkek.hu/node/369 — A kubai rakétaválság
EX_Terminator
2024. június 21. 01:23
Ami meg az oroszokat illeti, ha eszük van egyetlen hadi árvát sem küldenek vissza pontosan tudjuk hogy mi lesz velük ha ezeknek az elmebeteg férgeknek a kezeibe kerülnek.
EX_Terminator
2024. június 21. 01:18
Tolvaj gazemberekkel szadisztikus gyilkos pszihopatákal saját népük és hazánk reménybeli elpusztítóival SOHA NEM TÁRGYALUNK HANEM ELTÖRÖLJÜK ŐKET A FÖLD SZÍNÉRŐL A DRÁGALÁTOS DEI JÜKKEL EGGYÜT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!