Dulakodás a román parlamentben, magyarellenes politikus gőzölt be (VIDEÓ)

2023. május 03. 12:50

Botrányba fulladt a román parlament szerdai ülése.

2023. május 03. 12:50
null

A radikálisan magyarellenes Dan Tănasă, a Románok Egyesüléséért Szövetség képviselője éles szóváltásba keveredett Adrian Solomon szociáldemokrata képviselővel. A két politikus ordítozni, majd lökdösődni kezdett egymással, a beszámolók szerint káromkodástól volt zajos az ülésterem.

A román Digi24 az esetről közölt videót is, melyen az látható, amint a képviselők a szolidaritási adóval kapcsolatos vita során szólalkoztak össze. Az ülés levezető politikus félbeszakította az ülést és felszólította a képviselőket, nyugodjanak le. Ez nem volt sikeres, mert bár az ülésteremben nem estek egymásnak, a vita a parlament folyosóján folytatódott. 

Tănasă szerint képviselőtársa az anyját szidta, míg Solomon szerint az AUR politikusának kezeltetnie kéne magát. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Imre Debrecen
2023. május 03. 18:27
Ez a veszekedős barom, a Románok Egyesüléséért Szövetség képviselője, a legnagyobb magyarellenes románok egyike! Csak annyiban különbözik, a magyarországi nemzetellenes libsi-bolsiktól, hogy ő a román parlamentben kiabál és cirkuszol, nem a Magyar Országgyűlésben! De ugyanúgy a magyar érdekek ellen dolgozik, mint a DK-sok bolsevik szektája, vagy a momentumos EP Képviselők, Brüsszelben és Strasbourgban.
Ugandai Bubu
2023. május 03. 18:01
Testvérnép, szinte pont ugyanolyanok, mint az északi szomszédjaik, a veszekedős félázsiai származékok. De legalábbis egyre nagyobb a hasonlóság, a balkáni mink-jobban-tuggyuk-aztat morál, az enyves kéz, a barombapüffedt hazugságok.
Regisztráló szeméy
2023. május 03. 17:54
Képernyő alsó jobb sarka: nehéz lehetett a "dulakodást" jelelni...
Reszelő Aladár
2023. május 03. 15:19
Románnak lenni foglalkozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!