Videón a délelőtt történt budapesti gázolás

2023. március 14. 14:46

A Kerepesi út–Hungária körút sarkán történt a baleset.

2023. március 14. 14:46
null

A Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél történt balesetben két ember könnyebben megsérült. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 14-én reggel 8 órakor egy személygépkocsi a Hungária körútról kanyarodott a Kerepesi útra, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

A balesetben ketten könnyebben megsérültek; őket a mentők a helyszínen ellátták. A gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, ezért hajtott fel a járdára; a mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A ZGL Media megszerezte az egyik köztéri kamera felvételét, melyen láthatók a balesetet követő pillanatok: 

Nyitókép: Képernyőmentés 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 14. 17:19
Rosszul látszik a féklámpa, de mintha fékezett volna, indexelt is, talán ráfogható hogy próbálta elkerülni. Ha nagy gázzal ment volna, akkor az nem így néz ki. A tempója és a lassítás alapján simán bevehető lett volna a kanyar is, ezen sok múlt. Szerencsére nem sérült meg senki komolyabban.
Wolfram004
2023. március 14. 16:50
Az lehet, csak utálom ezeket a klikkvadász címeket. Az origo a bajnok ebben: "Hatalmas tragédia, a tengerbe zuhant egy repülő" - hirdeti hatalmas betűkkel a vezércikk. Majd rákattintva, így folytatódik: "Az este 1966-ban történt..." Itt is: "Videón a gázolás..." - hirdeti a cím. Majd a képaláírás: "...utáni pillanatok".
peterk19
2023. március 14. 16:32
Ezen a videon csak annyit latni, hogy mennyire ocska balkani ahogy kinez ez a varos.
Wolfram004
2023. március 14. 16:32
"Videón a délelőtt történt budapesti gázolás" "A ZGL Media megszerezte az egyik köztéri kamera felvételét, melyen láthatók a balesetet követő pillanatok " Anyád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!