Szoboszlai Dominik: Ilyen csak a mesékben van

2022. szeptember 24. 09:33

A támadó „nagyon nagy megtiszteltetésnek” nevezte, hogy Szalai ráadta a csapatkapitányi karszalagot.

2022. szeptember 24. 09:33
null

A magyar válogatott kulcsembere, Szoboszlai Dominik is értékelte a magyar válogatott pénteki lipcsei diadalát. Szoboszlai elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen hamar vezetést tudnak szerezni.

Mint fogalmazott, hogy úgy mentek fel a pályára, hogy nincs veszteni valójuk, de ha már idáig eljutottak, hogy elsők a csoportban, akkor már szeretnék végig vinni.

Ezt követően felidézte Szalai Ádám, az olasz-magyar meccset követően a válogatottságtól búcsúzó labdarúgó bravúros, sarokkal lőtt gólját is: „Ilyen csak a mesékben van” – húzta alá a játékos.

Szoboszlai „nagyon nagy megtiszteltetésnek” nevezte, hogy Szalai ráadta a csapatkapitányi karszalagot. „Végig kell vinni, amit a Bazsi (Dzsudzsák Balázs) és a Szala (Szalai Ádám) elkezdett” – szögezte le.

Szoboszlai Dominik teljes nyilatkozatát alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. szeptember 24. 12:50
örömömben bizony elsírtam magam, dehát öreg vagyok, megtehetem...
pragmatika
2022. szeptember 24. 11:57
Egyébként meg Szalai gólja parádés volt. Méltó a búcsújához. Gratulálok. Általában kritizálni szoktam Szalait, de most azt mondom, sokszor ő kellett a győzelemhez. Elég volt hozzá, egy megfelelő pillanatban, egy megfelelő mozdulat, amit csak ő tudott megtenni az adott szituációban. Ehhez persze nagyon pontosan kell őt kiszolgálni. Ezt csinálta most mesterien Szoboszlai. A németek csak nézték, ahogy bepottyan a labda a kapuba. Látszott, hogy teljesen váratlanul érte őket ez a vagány húzás. Általában Nagy Ádámot szoktam dicsérni, most viszont ő gyengébb volt a szokottnál egy kicsit. Persze lehet, hogy ez annak is betudható, hogy szerintem a németek jobban odafigyeltek rá, és letámadták. Azért még elkélne egy két gólerős játékos nálunk, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Hiszen ordító helyzetünk ezen kívül is volt több is.
Zolotarjov
2022. szeptember 24. 10:50
Nagyok voltatok. Az angol és német csapatok elleni mérlegünk az utóbbi éveket tekintve: 6+5=11 pont. Ezt senki sem gondolta volna..
OszkárOszi
2022. szeptember 24. 10:31
Köszönjük szépen, ez FELEJTHETELEN élményt!Parádés gól, parádés szögletrúgás, miközben bunkó németek dobálták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!