Íme minden idők legbizarrabb orosz propagandavideója

2022. augusztus 01. 22:13

„Gyönyörű nők, gazdag történelem, vodka, balett, olcsó gáz, áram és víz, nincs »cancel culture«, gazdaság, amely ellenáll szankciók ezreinek.”

2022. augusztus 01. 22:13
null

Zavarba ejtően bizarr videót tett közzé Oroszország madridi nagykövetsége: nem lehet eldönteni, hogy egy kommunista időket is lepipáló propaganda videót látunk, vagy annak paródiáját. Ha nem egy orosz külképviseleti szerv rakta volna ki a Twitterjére, inkább az utóbbira hajlanánk, így viszont nem hiszünk a szemünknek: a világ legjobb helyének mutatja be Oroszországot, ahol nincs semmi probléma és arra buzdítja a nézőket, hogy költözzenek Oroszországba – írja a 24.hu.

– sorolják az érveket.

A vége pedig puszta fenyegetésként hangzik a gázcsapokkal játszó oroszoktól, amikor a narrátor azt mondja, hogy ideje Oroszországba költözni. „Ne késlekedj… A közeleg a tél” – zárul a Trónok harcára hajazó befejezés, ami didergős európai telet ígér.

A videó a szovjet időkből származó sarló-kalapácsos ukrán címerrel indul, amikor Ukrajna még Szovjetunió része volt, miközben a narrátor azt mondja, hogy „ez Oroszország”. Mint ismert, Vlagyimir Putyin orosz elnök többször kifejtette, hogy a legnagyobb tragédia a Szovjetunió szétesése volt és Ukrajnát az orosz érdekszférának tekinti, öt hónapja pedig háborút indított az ország elfoglalása érdekében.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgári attitűd
2022. augusztus 02. 16:07
Egyébként meg: Mihail Bulgakov - A Mester és Margarita
Polgári attitűd
2022. augusztus 02. 16:04
Akármennyi propagandát is tolnak az oroszok arról, mennyire király Oroszország, senki nem akar odaköltözni. Akármennyi propagandát tol is a magyar kormány arról, mennyire szar a nyugat, rengeteg magyar fiatal oda akar menni tanulni, dolgozni, élni. Vajon miért? Ráhel miért nem a Lomonoszovra járt? Vagy ma már oda járna?
Attologic
2022. augusztus 02. 15:49
....................ez nem bizarr! Ez igaz. A bizarr ami nyugat európában van. Hééé haver! meg ne merd nyitni a radiátor csapot! Túléled a telet ha folyamatosan mozogsz.. Hééé haver! nincs ám kajára pénz, éhezzé! Túléled a telet, ha folyamatosan mozogsz és nem eszel.... ....Te barom! az eszed ment el! Hogy élnéd túl?! Meghalsz bután, brüsszel után..................................................
Lajoss
2022. augusztus 02. 15:15
Minden fidesz-szavazónak ajánlom,élvezkedjenek putyinisztánban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!