Credo: LMBTQ-propagandát tol a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

2020. január 16. 01:22

Kanadában pedig teljesen szülőellenessé váltak az iskolák.

2020. január 16. 01:22

Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. „Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket” – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

Szakállas Katalin, négygyermekes családanya - akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézett – a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt Anyának lenni Kanadában címmel. A szerző megjegyezte, hogy négy gyermeket nevelni sehol sem könnyű, de Kanadában végképp nem az.

Kanadában kiskortól egyetemig kötelező tananyag a gender, az LMBTQ-érzékenyítés, az iskolákban pedig eluralkodott a szülőellenesség, a szülő ugyanis csak maradi lehet. Ha egy kislány például vonatozik az óvodában, akkor rögtön elkezdik az átműtő procedúrát. 

A műsor második részében Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa volt a vendég, akivel a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány vidéki iskolákban való terjeszkedéséről szól, amelynek Yelon nevű honlapja az LMBTQ-ideológia advokátora, s a Kanadában már szétterjedt transzideológiát is terjeszti. Ennek ellenére mégis gyermekvédelmi programot vihetett az alapítvány a pannonhalmi bencés gimnáziumban. Ennek okai is szóba kerültek a műsorban.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. január 21. 12:50
A honlapjukon látszik az a hihetetlen dörzsöltség, amivel hirdetik a kanadai szintű baromságaikat! Látszatra oktató, segítő, nemes szándék, aztán ha beleolvasol, jobban átnézed, derül ki, hogy micsoda trükkökkel próbálják félrevezetni a még óvatlan gyermeki lelket! Komolyan mondom, aljasságban utolérhetetlen ez a ballibsi banda - nemcsak nálunk, de külföldön se! Nincs itt mese, meg jogok, keményen a pöcsükre kell lépni, ha mást nem a befogadó óvodákat,intézményeket kell megszabadítani tőlük, akár hivatali szigorral is!
arerol
2020. január 20. 10:55
M︆o︆o︆︆X︆i︆︆.︆︆︆︆n︆︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
clusedic
2020. január 20. 05:54
M︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆X︆︆︆︆i︆︆.︆︆︆︆n︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
diochrondie
2020. január 20. 00:54
M︆︆︆︆︆o︆︆︆o︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆.︆︆︆︆︆n︆︆︆︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!