Böde Hulk földhöz csapja az északi harcost

2015. november 16. 07:22

Böde Dániel olyan vehemenciával csapta földhöz norvég ellenfelét, mint Hulk Lokit az első Bosszúállók filmben.

2015. november 16. 07:22

Böde Dániel mozdulatát még a hírneves Bosszúálló, Hulk is megirigyelné. Ráadásul a filmben földhöz csapott ellenfél nem más, mint egy északi isten, Loki.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. november 16. 14:38
Csak a Böde!
liberálzöld.
2015. november 16. 13:33
Bocsi, nem akarok senkit sem oktatni, de az élsport már vagy 40 éve ilyen. Én ugyan kézilabdás voltam, de a komolyabb szinteken már akkor oktatták, hogy hogyan kell úgy szabálytalankodni, hogy - a bíró ne vegye észre - lehetőleg ne nagyon sérüljön az ellenfél - de a párharcot megnyerjük (esetenként mindenképpen meg kell nyerni). Aki ezt nem veszi tudomásul, annak marad a sakk (bár ott is van pszichés osztás rendesen), vagy a horgászat, vagy éppen a fotel- vagy szájkarate. A sportszerűség nagy és csodálatos dolog, de az élsport eredményről szól.
Morgen
2015. november 16. 11:58
A sport nem épülhet doppingra és erőszakra. Általános vélemény.
röviden
2015. november 16. 11:37
Ugyanmár. Ez nem egy no contact sport, itt helye van a fizikai küzdelemnek. Nem akart sérülést okozni, nem sumákolt. És ha kiállítják, abban benne lett volna a bíró is, a megelőző tucatnyi, bosszantóan tendenciózus ítéletével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!