Vágási Feri nem mostanában száll be az internetbe

2014. október 22. 10:38

A Szomszédok egyik közkedvelt főhőse összegyűjtene annyi pénzt, hogy beszálljon az internetbe, de Orbán Viktor szerint ez nem fog bekövetkezni.

2014. október 22. 10:38

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. október 22. 23:42
Ez sem okosabb, hanem fideszes lett.
kurbitalis
2014. október 22. 18:08
Hajaj! Nagyon szeretnék ezek a bukott setét angyalok, hogy a Fidesz szavazói szanaszerte szaladjanak. :-)))))))) Vágyálmaikat ujjongják bele az éterbe. Szóval, a bulvár és egyéb ballib kacsákkal szemben a tények a következők: Internetadó: a Fidesz felső korlátot vezetne be Rogán Antal a szolgáltatókkal fizettetné meg a magánszemélyek felmerülő terheit - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/8038/Internetado_a_Fidesz_felso_korlatot_vezetne_be#sthash.fQY2BV0a.dpuf "Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője felidézte: a távközlési adót két évvel ezelőtt vezette be az Országgyűlés, "az adó egyike a nagyvállalatokra kivetett szektorális adóknak, mert az adót nem az előfizetők, hanem a szolgáltató cégek fizetik". A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja most is ragaszkodik ahhoz - folytatta -, hogy az adatforgalomra kiterjesztett adót is a szolgáltató cégek fizessék, ezért módosításokat fognak javasolni a benyújtott adótörvény-javaslathoz. Jelezte továbbá, hogy célszerűnek tartják egy adófizetési felső korlát bevezetését, "annak mintájára és mértékében, ahogy ez a beszédalapú telefonálásra korábban elfogadott adótörvényben szerepel"." ""szigorú intézkedéseket javaslunk, hogy a távközlési adót nem üzleti célú előfizetőkre semmilyen formában ne lehessen áthárítani. A magánszemélyek előfizetéseire jutó adót a távközlési szolgáltatóknak a saját profitjuk terhére kell megfizetni". Oszt jó napot! Amúgy ez még csak tervezet. Megint csak olyan törvény tervezet miatt szaladgálnak, most már a sok vereség után járókerettel, tolókocsival, Brüsszelbe, amit még meg sem tárgyaltak, meg sem hoztak. Amikor a ballib óbégat, akkor mindig csak a multik, a szolgáltatók érdekeit védi. :-)))
Felhasználó név
2014. október 22. 16:33
Ez az igazi rezsicsokkentés! Mindenki lemondja a zinternetet, oszt'jonapot
indiáner
2014. október 22. 14:28
Egyértelműen kiderül a törvényjavaslatból, hogy a telefonadót akarják azokra kiterjeszteni, akiknek a szolgáltató azt ajánlotta, hogy mondja fel a rendes telefont, ad helyette internetes telefont. Vágási Ferinek eszébe sem jutott interneten telefonálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!