Putyinnal ölelkezett Depardieu

2013. január 07. 09:42

A francia színész útlevelet kapott Vlagyimir Putyintól – az igazolványt az orosz elnök ajánlotta fel, amikor kiderült, Gerard Depardieu a Franciaországban tervezett 75 százalékos jövedelemadó miatt áttette székhelyét Belgiumba.

2013. január 07. 09:42

Az orosz államfő csütörtökön írta alá a rendeletet és adományozott orosz állampolgárságot a 64 éves Depardieu-nek, aki az után vette fontolóra állampolgársága megváltoztatását, hogy hazájában szerinte méltatlan bírálatok össztüzébe került, amikor egy belga településen vásárolt ingatlant a francia adószabályok megkerülésére.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Justicia
2013. január 08. 00:20
Jut eszembe: Most akkor mi is van az off-shore cégekkel ?
saddlenode
2013. január 07. 23:27
az nemileg ironikus, hogy a francia filmipar, amelybol Depardieu (nagyreszt) meggazdagodott egy maximalisan allamfuggo, agyonszubvencionalt komplexum. akkor persze nem volt baj a csunya "allambacsival".
Claypool
2013. január 07. 15:48
Depardieu Oroszországba is való. Egy Budapesti szállodában partit szervezett a Napoleon forgatása idején. Jeremy Irons is Magyarországon forgatott , egy másik produkcióban , ezt hallva Depardieu meghívta a szálloda teraszán tartott,kéjhölgyekkel , folyó borral,és táncosokkal megtámogatott nyáresti partira. Irons felment , majd tíz perc múlva vissza is ért a lifttel a szálloda halljába. Csak annyit mondott a portásnak kifelé menet : Istenem.. Ez nem nekem való . :)
bini
2013. január 07. 15:38
Mi ez a nagy felháborodás? Az teljesen természetes, hogy a multi cégek és vállalkozások, pénzintézetek évek óta természetesnek tünő akcióit a magánemberek is kezdik utánozni. Milyen felháborodás követi a gazdasági és pénzügyi szereplőit a globális világban akik az adóoptimáció és profitjuk maximálása érdekében úgy változtattják székhelyüket ahogy uri kedvük tartja. Nem foglalkoznak azzal, hogy a korábbi ország hátrahagyásával tömegeket taszitanak szociális válságba, államokat döntenek csödhelyzeti állapotba. Tessék úgyanilyen ellánnal megvetni ezeket is, és felháborodni. Mitől mások, mint az egyén aki nem tesz mást, mint évtizedek óta a globális szektor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!