Makay: 100-ból 99-en temettek minket

2012. február 21. 09:53

A Jesz hosszú úton van túl, de még nem a végén – mondta Makay Zsolt az Antall József Alapítvány konferenciáján.

2012. február 21. 09:53

Az Antall József Alapítvány kurátora, az MDF-utód Jólét és Szabadság elnöke az alapítvány konferenciáján közölte, a rezsimentes otthonról szóló konferencia után más témában is tartanak majd rendezvényeket. Nyitóbeszédében Makay Zsolt hangsúlyozta, az energiarendszer újragondolásával lehetne többet otthagyni a polgárok zsebében.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
credo
2012. február 25. 13:53
Persze a kommentekben megint előjön a "jómagyar" pocskondiázás, hogy sikeresen alapvető információk nélkül levezessük a sikertelenségünk és frusztráltságunk miatt bennünk létező feszültséget...kérdezem, hogy ma Magyarországon minden rendben van? Hogy a közügyek tekintetében nem is mehetnének jobban a dolgok? Hogy mindenki azon az életszínvonalon él, amit szeretne magának? Hogy mindenki teljes mértékben elégedett a pártok és a politikai elit teljesítményével?Szerintem nem. És míg ezekre a kérdésekre ez lesz a válasz, addig Magyarországon igenis szükség van új politikai erőkre. Hogy ez a Jesz lesz-e vagy sem, az megint más dolog. Ennek ellenére a bizonyítási esélyt (legalább, hogy megmutassák magukat, és hogy mire lehetnek képesek) megérdemlik. A rosszindulatú és alaptalan vádaskodások pedig az elmúlt évtizedek megosztott politizálásának, és ennek következtében megosztott társadalmának következményei. Akinek tetszik/tetszett ez az út, az nyugodtan járjon tovább rajta. A többiek meg próbáljanak felülemelkedni...
tituspulo
2012. február 25. 11:03
Én szurkolok ennek az új csapatnak! A cikk olvasása után átnéztem a honlapjukat, olvastam róluk cikkeket. Úgy látom, hogy mindenkit elhagyta vagy kizártak a pártból, aki az MDF-ben meghatározó volt, így a bukásáért is. Sok fiataljuk van, újtípusú szemléletmódjuk, modernek, és ami a legfontosabb: jobboldalon vannak, de nem Fidesz és nem Jobbik. Szerintem ott lehet esélyük! Én az összes parlamenti pártból kiábrándultak, úgyhogy Hajrá JESZ!
kicsi bors
2012. február 24. 18:57
Úgy tudom Herényi semmi tisztséget nem vállal és teljesen eltűnt. Egyébként őket biztos nem képviseli Bokros, különben nem adnának ki ilyen és ehhez hasonló közleményeket: ,,Tegyen eleget az őt demokratikusan delegáló közösség kérésének, és európai demokrataként adja vissza a mandátumát az őt finanszírozó és delegáló közösségnek." http://jesz.hu/u21-kozlemeny/bokros-lajos-mutasson-szemelyes-jo-peldat
narmer
2012. február 21. 17:22
Aszittem Kerék- Bárczy, ezeket egy bordában szőtték...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!