Sok volt az Öt

2024. augusztus 17. 09:00

Gondolom, ráébredtek, mekkora anyagi veszteséggel járna egy Magyar Péter szerepeltetése nélkül sugárzó ellenzéki csatorna.

2024. augusztus 17. 09:00
Öt, ATV, cover. Fotó: YouTube
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: Öt, ATV, cover, YouTube

„Hogy miért szünteti meg az ATV az Öt című politikai vitaműsort, annak alighanem piaci magyarázata van. Gondolom, ráébredtek, mekkora anyagi veszteséggel járna egy Magyar Péter szerepeltetése nélkül sugárzó ellenzéki csatorna (emlékszünk még: a hetyke Tisza-vezér pár hete Rónai Egonra csapta a stúdióajtót). 

Nos, minap már újra náluk járt a kevély emberke, alá is kérdezgettek szép szervilisen… Ebbe az irányváltásba az Öt már nem fér bele.

A vitaműsor egyik állandó szereplője, Schiffer András így véleményezte a csatorna döntését: „Meg kell barátkoznom azzal a gondolattal, hogy amit én gondolok a világról, az országról, arra egyre kevésbé nyílik tér az intézményesített nyilvánosságban. Ez van.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nem lep meg túlságosan, ahogyan klubrádiós Vicsek Ferenc reagált Schiffer András szavaira: »Korábbi pártelnök, miután a választóknak se kellett, rádöbben, hogy már műsorelemként sem érdekes…« Nem lep meg a nyegle mondat, hiszen Vicsek az eredetileg érdekvédelemre kitalált kőbolsevik MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) alelnöke. (A megszűnő műsor másik szereplője, Hont András kemény posztban reagált, helyretette a hepciás – egyébként volt ATV-s – Vicseket: »A MÚOSZ-alelnök természetesen téved, Schiffer minden megnyilvánulására tízezrek kíváncsiak.«)

Kis színes. Pár éve az ATV egyik Egyenes beszédének vendégeként Kálmán Olga vallatótiszt valósággal belebetegedett, amiért nem tudta elmondatni Schifferrel azt az ellenzéki mantrát, hogy mennyire szörnyű a Szabadság téri német emlékmű. Schiffer ragaszkodott az álláspontjához: aránytalannak tartja a baloldal emlékműhisztijét.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ubulka57-2
2024. augusztus 19. 00:03
Selyemmajom szponzorainak volt egy kérése ..........
Akitlosz
2024. augusztus 18. 21:09
Ha Schiffer szerepeltetése ennyire fontos a Magyar Nemzetnek, akkor miért nem alkalmazza Schiffert a kormánymédia?
Akitlosz
2024. augusztus 18. 21:00
"Schiffer András így véleményezte a csatorna döntését: „Meg kell barátkoznom azzal a gondolattal, hogy amit én gondolok a világról, az országról, arra egyre kevésbé nyílik tér az intézményesített nyilvánosságban. Ez van.”" Tetszett volna sikeres pártvezérnek lenni! Mitől számítana, mitől lenne érdekes, hogy egy ügyvéd mi gondol a világról? A bíróságon tessék szónokolni!
cinkegolyó
2024. augusztus 17. 16:53 Szerkesztve
Poloskás Petiék kibérelték az ATV-t, kíváncsi lennék rá, mennyit fizettek ezért. Kellett a Tiszásoknak egy tv adó is, ahol nyomhatják a kormányellenes propagandát, elvégre a foltosgatyás miniszterelnök szeretne lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!