Magyar Péter árulkodó hallgatása és a telexes szórakozás – Párizs csak egy durva folytatás

2024. augusztus 09. 06:26

A botrányos párizsi események is megmutatták: a valóság minket igazol.

2024. augusztus 09. 06:26
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

 

„Ha a megnyitó nem lett volna elég, akkor mindezt megfejelte a biológiailag férfi sportolók versenyeztetése a nők között. Magyar szempontból a legfelkapottabb eset az algériai Imane Helif ügye volt, aki Hámori Luca ellen is bokszolt. A meccsre eleve nem is került volna sor, ha a Nemzetközi Bokszszövetség akarata érvényesül, de

Ezt is ajánljuk a témában

sajnos a tornát szervező Nemzetközi Olimpai Bizottság zöld jelzést adott a megkérdőjelezett nemi hovatartozású afrikai versenyzőnek. Helif tesztoszteronszintje jóval magasabb, mint a nőké, illetve a férfiakra jellemző XY-kromoszómapárral is rendelkezik. A globalista média természetesen Imane Helif védelmére kelt, és a legkülönbözőbb módokon próbálták bizonygatni, hogy az algériai bokszoló valójában nő.

Azonban ezt erősen megkérdőjelezte, hogy Helif születési anyakönyvi kivonatát (sajtóhírek szerint) csak 2018 szeptemberében állították ki, mintegy 19 évvel Helif születése után, tehát csak ekkor minősítették nőnek.

Belpolitikai szempontból a balliberális oldal hallgatása volt a feltűnő. Néhányan ugyan elkezdték mentegetni mind az olimpiai megnyitót, mind a biológiailag férfi bokszolását nők ellen, de a nagy többség csendben maradt.

Különösen nagy hallgatásba burkolózott a közösségi médiában rendkívül aktív Magyar Péter is, aki ugyan rendre minden magyar vonatkozású olimpiai eseményről beszámolt, de Hámori Luca esetére valahogy már nem jutott ideje.

Mintha meg sem történt volna. Ez a hallgatás rendkívül beszédes: Magyar Péter a globalista oldal kiszolgálójaként nem engedheti meg magának, hogy negatív véleményt nyilvánítson ezekről a kérdésekről, ugyanis a külföldi futtatói azonnal elzárnák a támogatásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy megszavazta Ursula von der Leyen hatalomban maradását, ugyanúgy beállt a sorba a genderpropaganda kérdésében is.

Mindenesetre az olimpiai események a magyar kormány állításait igazolták: a genderpropaganda igenis létezik, és a globalista politikai körök mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hétköznapi normalitás részévé tegyék azt, amit a magyarok nagy többsége elutasít.

Ezért is mosolyogtam meg, amikor a Telex közvetítésében azon szórakoztak, hogy a közmédia tudósítója csöndben maradt az olimpiai megnyitó alatt. Nem is kellett mondania semmit. Azok a képsorok önmagukért beszéltek, kommentár nélkül igazolták mindazt, amiről már évek óta beszélünk.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 10. 19:23
Ugyan,Dani,nektek semmi más nincs csak a hergelés,uszítás, gyűlölködés…erről szól a neres cselédsereg…🤮🤮🤮
kastellorizo
2024. augusztus 10. 06:45
Azonban ezt erősen megkérdőjelezte, hogy Helif születési anyakönyvi kivonatát (sajtóhírek szerint) csak 2018 szeptemberében állították ki, mintegy 19 évvel Helif születése után, tehát csak ekkor minősítették nőnek." Az anyakönyvi kivonat kiállításának időpontja nem azt jelenti, hogy akkor minősítették nőnek. Algériában a nemváltás tilos és büntetendő, tehát kizárt, hogy korábban férfinak tekintették volna. Nem ez a probléma.
Picnic Niki
2024. augusztus 09. 22:29 Szerkesztve
MP ebben az ügyben, ahogyan sok másban sem, hogyan foglalt állást nem tudom, mert nem kísérem figyelemmel a tevékenységét, de két ellenzéki médiában, amelyekből tájékozódom, erről biztosan volt szó, és biztosan akadt vki, aki elítélte ennek az XY kromoszómás "nőnek" a szereplését. Egyébként nem minősítem azt, aki direkt azt lesi, h MP mit gondol egyes esetekben.
2024. augusztus 09. 21:13 Szerkesztve
Faszomöccse,téged sem láttunk még nővel.Szerintem buzeráns vagy.Meg a kohánkelő pajtid is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!