Trump egészsége, kurázsija és novemberi győzelme nem csak az Egyesült Államok népének, nem csak Magyarországnak, de az egész nyugati világnak elemi érdeke

2024. július 14. 20:53

Szívünk és imáink az USA korábbi - és remélhetően következő – elnökével vannak. Most még inkább igaz: együtt erő vagyunk, és csak együtt vagyunk erő – megpróbáltatások idején is.

2024. július 14. 20:53
Donald Trump Injured During Shooting At Campaign Rally In Butler, PA
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

Nyitókép: Anna Moneymaker/Getty Images


Mint az Alapjogokért Központ vezetőjét és a CPAC Hungary főszervezőjét, mélységesen megdöbbentett a Donald Trump ellen elkövetett merénylet. Szívünk és imáink az USA korábbi – és remélhetően következő – elnökével vannak. Most még inkább igaz: együtt erő vagyunk, és csak együtt vagyunk erő – megpróbáltatások idején is.

Az elképzelhetetlen tragédia csak néhány centiméterre volt, a Mindenható mégis megóvta Trumpot a végzetesnek tűnő pillanatban. Az elnök bátorsága, ereje és rendíthetetlen elszántsága, hogy küzdjön nemzetéért és egy békésebb világért, fényesen ragyogott fel azon az ikonikus fényképen, amely bejárta a sajtót. 

És látszik, hogy hova vezet a »toleranciabajnokok« intoleranciája: pár héttel ezelőtt Fico, most Trump... Nagyon bízunk benne és azért fohászkodunk, hogy e mondat ne folytatódhasson a jövőben.

Trump egészsége, kurázsija és novemberi győzelme nem csak az Egyesült Államok népének, nem csak Magyarországnak, de az egész nyugati világnak elemi érdeke, hogy a 2000-es évek első, hanyatlást és háborúkat hozó negyedszázada után prosperitást, békét és a normalitás reneszánszát hozó évek jöhessenek.Isten áldja Donald Trumpot!Isten áldja Amerikát!Isten áldja Magyarországot!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. július 15. 09:09
Azért én, ha áldásra van szükségem, keresztény- konzervatív-patrióta szokás szerint maradok a papoknál! Szántó úr ne ossza az imáit se, inkább saját lelki üdvének ajánlja, van ott rengeteg bűn!
Pelso j.
2024. július 15. 06:09
Aha, az egész nyugati világnak. Annyira mókás, amikor a teféle nagy léptékben hazudozik. Viszont, hogy a nevezetteknek mi az érdeke, majd ők eldöntik, lásd EP választások. Az ordító egér szerep meg kifejezetten jól áll nektek.
kerek-a-perec
2024. július 15. 05:26
Nincs min csodálkozni ezen a merényleten. Gyenge jellemű demagógok már a ókori democráciák hajnalán megjelentek. Ha egy társadalom megendedi, hogy egy ilyen populista, demagóg figura mint pl.,Trump, vagy éppen Orbán, kik a hadoválásaikkal egyszerű embereket haragra, gyűlöletre, erőszakra gerjeszt, akkor az ilyen eseteknek sosem lesz jó vége. Tudvalevő, hogy megfontolt mérlegelés helyett, gyenge jellemű demagógok a tömegek szenvedélyeit felkorbácsoló szónoklatokkal dühítik, izgatják és erőszakossá teszik (lásd a világ történelmét), - mind ezt teszik egy politikai cél elérése érdekében és hogy a tájékozatlan nép érzelmeit, félelmeit a maguk javára kiaknázhassák.
alenka
2024. július 15. 03:58
Isten éltesse Magyarországot, Szlovákiát, Oroszországot és a többi arra érdemes országot!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!