A mostani fasizmus államellenes és individualista

2023. július 30. 15:15

Azért érdemes ilyeneket olvasni, mert jó esetben ebből lesz a közeljövő Vörös Brigádokja.

2023. július 30. 15:15
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nem csak azt tudtam meg, hogy milyen szar a demokrácia, és csakis a forradalom valósítja meg az... izét (ezt kb 250 éve mondják a szélső baloldali karzaton), hanem, hogy a mostani fasizmus államellenes és individualista. 

»Az úgynevezett cancel culture körüli paranoiának is az egyéni szólásszabadság áll a középpontjában, de a koronavírus elleni intézkedésekkel szembeni tiltakozások esetében is a test feletti önrendelkezést állították szembe az állami beavatkozásokkal. Ezekben az esetekben azt láthatjuk, ahogy bizonyos egyéni, szubjektív, atomizált felhatalmazásokat próbálnak meg a széles tömegek a többség érdekeként eladni. És úgy tűnik, hogy egy jelentős része ennek a ‘többségnek’ valóban nyitott is ezekre az ajánlatokra.«

Azért érdemes ilyeneket olvasni, mert jó esetben ebből lesz a közeljövő Vörös Brigádokja, Vörös Hadsereg Frakciója, stb., rosszabb esetben ugyanaz, ami a huszadik században még államot is alapított. (De csak nem.)”

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 04. 02:49
FASISZTA-ELLENI-RAKÉTA: https://superlove.hu/pride-dildo-silicone-rainbow-dildo-20cm
B_kanya
2023. július 30. 22:37
Tudja valaki hol van a Firefly/Serenity-ből Reynold kapitány szenvedélyes monológja a világmegváltó ötletekről?
B_kanya
2023. július 30. 22:36
"balbakó 2023. július 30. 18:10 A kommunisták mindig valami kisebbség - valójában ők voltak a mensevikek - érdekében terrorral kaparintják meg a hatalmat és kiirtván ellenfeleiket" A külső és BELSŐ ellenségeiket is.
B_kanya
2023. július 30. 22:21
"Hangillat 2023. július 30. 20:51 Na végre: a szélső baloldal a mostani fasizmus." Vörös (most már szivárványos) internácik vagy fekete komcsik? Németek, na...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!