Az ördög munkálkodik a háttérben?

2023. április 04. 18:57

Olyan eszmék jelentek meg, amelyek szép szavakba csomagolva, de totális gyűlöletet, megosztottságot hoznak.

2023. április 04. 18:57
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

„Olyan eszmék jelentek meg, amelyek szép szavakba csomagolva, de totális gyűlöletet, megosztottságot hoznak, egymás ellen fordítják az embereket. Persze, ahogy a marxizmus is tette a burzsoák és proletárok, a vagyonosok és nincstelenek ellentétének mesterséges kiélezésével, felnagyításával. Nem véletlenül nevezzük neomarxizmusnak mindazt, ami most történik: a genderizmust, az emberijogizmust, az identitáspolitikát. Különböző társadalmi csoportokat feszítenek egymásnak, vélt vagy valós kisebbségeket folyamatosan az elnyomónak, kizsákmányolónak, gonosznak nevezett többséggel igyekeznek szembefordítani, sikerrel.

És mi az elsőszámú hozadéka a társadalmi csoportok összecsapásának? A társadalmi rend felbomlása (akár a polgárháborúig elmenően). És ha az állam nem képes a rendet fenntartani, akkor az állampolgárok elveszítik benne a bizalmukat, ezáltal az állam a legitimitását, és még nagyobb káosz következik. De aztán, egy idő után persze, az embereknek elege lesz a harcokból, a lázongásból, a káoszból, mert nyugalmat, biztonságot akarnak, egyszerűen csak élni szeretnének.

És ilyenkor bárki, aki elhozza a békét, népszerű lesz, hős lesz, engedelmeskedni fognak neki. Ezt akarná tehát a világelit? Ezért okoznak járványokat, gazdasági válságokat, háborúkat? Ezért ugrasztják egymásnak az alacsonyabb társadalmi csoportokat; a színeseket a fehérekkel, a szexuális devianciákat a normalitással, a szegényebbeket a középosztállyal? Hogy azok egymással harcolva, közben teljesen elszegényedve, kilátástalan helyzetben végül elfogadják a mindent és mindenkit ellenőrző, totalitárius világkormányt, mert az békét hoz?

Vagy…”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 05. 19:26
Én azt szeretném, ha nem jeszenszki féle dologtalan hazug szarok hirdetnék az igét a nemzetinek hazudott oldalon, mert ők hiteltelen szarok, a hazáruló apjával együtt. A gyáva csicskulásuk látható hová vezet, a magyarokat naponta szopatják, mára már az utolsó utáni sajtópatkány is büntetlenül hazudozhat bármit a magyarokról, no meg a vétótlan köpcös geciről. Talán ideje lenne abbahagyni és abbahagyatni. Akár már ma.
Wolfram004
2023. április 05. 14:58
Nekem konkrétan az "Üzenet' c, film után szakadt le az állam. A piros pirula projektes csávó elemezte ki a vodafon egyik reklámját Balázzsal és Vadon Janival. A spotot korábban már láttam a tv-ben, de szakmabeliként sem igazén értettem. Addig. Érdemes rákeresni, itt ott fenn van még a 7 részből pár, az ember köpni, nyelni nem tud a döbbenettől, mennyi üzenet, szimbolika van belekódolva, az "esernyőktől" az "egy szeműek" megjelenéséig a mai művészvilágban. A következő döbbenet akkor ért, mikor voltam a Symbolban Óbudán tárgyalni, és az egész aulát betöltötték a mennyezetre erősített szivárványszín "esernyők", a programfüzeten borítóján meg az egyik legismertebb feltörekvő ex megasztáros énesek portréja, ahogy az egyik szemét letakarva hívogatja a rajongókat a koncertjére (az "egy szemű" leggyakoribb megjelenítési formája az egyik szem letakarása kézzel, hajjal ). Ezek az üzenetek már rég megjelentek a film- és zeneiparban, a reklámokban, csak hát "ért aki érteni bír" - és akinek szólnak. https://www.youtube.com/watch?v=pwgvW6D3_no
Gullwing2.0
2023. április 05. 12:37
Hogy a Sátán baszná teherbe az összes identitáskárosult véglényt, a degenerált, tyúkmellű kecskebaszó DJ Jeszenszkyvel együtt!
Zolotarjov
2023. április 05. 12:04
Sátánia és vidéke..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!