Egy jellemző összeállítás a NER-média odaadó munkásainak lihegő nyelvcsapásairól

2023. április 08. 12:08

Még Gulyás Gergelynek is láthatóan kellemetlen.

2023. április 08. 12:08
null
Vágó István
Facebook

„Hogy van az, hogy bár a kormányinfók arra valók, hogy az újságírók megtudják, mit miért tesz a kormány, az általuk kitartott sajtómunkások rendre arról kérdezik Gulyás Gergelyt, hogy mit gondol az ellenzékről, egyes ellenzéki politikusokról.

Ők vajon miért nem a kormány aktuális intézkedéseit firtatják?

Tudjuk a választ. Ők is...

Egy jellemző összeállítás a NER-média odaadó munkásainak lihegő nyelvcsapásairól, ami még Gulyás Gergelynek is láthatóan kellemetlen...”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2023. április 11. 22:48
Ti vagytok ám a befogadóak mi?! A kurva anyád!
Sulammit
2023. április 09. 14:52
Jó elhiszem, hogy Dobrevé szimpatikusabb neked, mert igencsak szorgalmasan forgatod a Gyurcsány házaspár alfelén a nyelvedet. "odaadó munkásainak lihegő nyelvcsapásairól,"
KBA98
2023. április 09. 14:18
Te a dk kitartottja vagy, ergo egy szavad sem lehet!
Bájron
2023. április 09. 08:37
Petta!!!! Vigyázz,mert indul a havas, és beveri azt az ághelyes mocskos otromba faszát az asszonynak!!!l Lesssz ám , jujjj juhé jahhhh ááhá háááá! Fletó valog dugasza!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!