Az SZDSZ-től a dollárbaloldalig

2023. február 02. 09:31

Talán jobb is, hogy nem ez történt, mert ez a párt megérdemelte, hogy a választók akaratából tűnjön el.

2023. február 02. 09:31
null
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Magyar Nemzet

„A játék peremfeltételei megváltoztak harminc év alatt. A baloldali médiamonopólium megtört, a harcosok fegyelmezettsége csökkent, kiépült jobboldal gazdasági védvonala. A kimondhatóság határait sikerült lényegesen kintebb tolni. Ha valakire a mai liberálisok fatvát adnak ki, mint anno Csoóri Sándorra és Csurka Istvánra, az inkább közderültséget okoz, mind megrettenést.

Ehhez nem kis mértékben járult hozzá a gyakorlati tapasztalat. Értelmes ember már nem mondhat a komolyanvétel igényével olyasmit, hogy a ballib ellenzék is a hazát kívánja szolgálni, csak másképpen, más ideológia mentén. Ezek nem akarják az országot szolgálni. Hallgatva az SZDSZ utódpártjainak propapandaszólamait, követve állásfoglalásaikat megállapíthatjuk, hogy elődpártjukhoz hasonlóan nincs olyan kérdés, amiben ne mennének szembe a magyar érdekekkel.

A világ oly mértékben megváltozott körülöttünk, hogy ma nem jobboldaliak és baloldaliak állnak egymással szemben, hanem a normalitás és az abnormalitás. Egy valódi liberálisnak minden oka megvan ma a konzervatívok mellé állni, mivel utóbbiak sokkal többet képviselnek a liberalizmus szabadságeszményeiből, mint azok, akik ma liberálisnak mondják magukat.

A magyarországi ellenzéknek nem lett volna kötelező felszállni a hülyeségvonatra. Rémisztő képződménynek nevezni a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket, támadni a határkerítést és a rezsicsökkentést, a kardcsörtetők oldalára állni az orosz–ukrán háborúban. Észveszejtő, hogy az Európát tönkretevő szankciók és az Ukrajnába irányuló, egyre nagyobb mértéket öltő fegyverszállítás ügyében is képesek az SZDSZ-fiókák idegen érdekeket képviselve szembemenni a magyarok elsöprő többségének álláspontjával.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. február 03. 17:43
Rákosi hamvait Gyurcsány csórhatta el a farkasréti temetöböl, valószínüleg azért, hogy Rákosi hamvainak birtoklása révén próbálja felépíteni és igazolni hatalomra lépésének legitimitását, jogfolytonosságát. Egyes népek történelmében voltak ilyen esetek, most megpróbálja Fecó e módszert domesztikálni. Trükkös egy fickó, meg kell hagyni. Azok voltak a "régi szép bolsi" idök, amikor RÁKOSI PIROS FARKASAIT felváltották KÁDÁR APRÓ DÖGEI. Ezt a korszakot akarják most visszahozni GYURCSÁNY FEKETE VADAI. Ezzel persze a kép még nem teljes. Mert van nekünk egy gögös, önhitt és arrogáns bolsevik fúriánk is, az Apró-Dobrev uralkodóház leszármazottja, a kommunista markotányosnö Klára asszony. Tehát az ellenzékkel nem csak a kommunizmus éledne újra, hanem a feudalizmus is.
csulak
2023. február 02. 15:37
SOHA TOBBE BALOLDALT !
zakar zoltán béla
2023. február 02. 14:20
Csejtei Dezső: Zweig tökéletes gyümölcse-Magyar Nemzet, jan. 30./10. oldal.érdemes elolvasni.
Dobrevita
2023. február 02. 14:07
"A baloldali médiamonopólium megtört" Azért ez még elég messze van, de nem kétséges, hogy kitartó munkával elérhető. "képesek az SZDSZ-fiókák idegen érdekeket képviselve szembemenni a magyarok elsöprő többségének álláspontjával.” Telitalálat ez a mondat! Igen, tömören összegezve ez jellemzi a hazánkban működött és jelenleg is ügyködő ellenzéket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!