Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Amit ezek az emberek sorozatosan elkövettek Budapesten, annak a jogi minősítése nem kétséges: ez terrorizmus

2023. február 13. 13:43

Világossá kell válnia, hogy a magyar emberek erőszakkal való megfélemlítését az állam nem tűri el.

2023. február 13. 13:43
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Még egyszer a kitörésnapról és az antifáról

A budai vár védőinek 1945 februári kitörési kísérlete már az érintettek száma miatt is olyan jelentős esemény, amire teljes joggal megemlékezünk. Egy ilyen megemlékezésen arra sincs szükség, hogy szétszálazzuk a történteket, és megkülönböztessük a háborúért felelősséget nem viselő német és magyar katonákat a közöttük elrejtőzni próbáló, velük kitörő nyilasoktól. Ez a történész dolga, nem a megemlékezőké.

Éppen ezért felháborító, hogy a tragédiát ürügyül felhasználva náci maskarába bújt, okkal tiltott jelképeket trükkösen, eltorzítva magukra aggató operettnácik ilyenkor a legkisebb személyes kockázat vállalása nélkül eljátsszák a bátor ellenállót, miközben csak annyit érnek el, hogy tovább fokozzák a feszültséget az amúgy is felzaklatott társadalomban. Ezeket, és nem a valódi megemlékezőket rühellem.

Az operettnácikat sajnos már megszoktuk. Amit viszont az elmúlt napokban a nemzetközi szélsőbal művelt, akár az antifa részeként, akár nem, az merőben új és tűrhetetlen. Amit ezek az emberek sorozatosan elkövettek Budapesten, annak a jogi minősítése nem kétséges: véletlenszerűen kiválasztott emberek megtámadása vélt vagy valós politikai meggyőződésük miatt, ezáltal a hasonlóan gondolkodók megfélemlítése. Ez terrorizmus.

Akiket elkaptak, és akiket remélhetőleg később még elkapnak, azokat nem testi sértésért, hanem terrorizmusért kell tehát elítélni. Gyorsan világossá kell válnia, hogy a magyar emberek erőszakkal való megfélemlítését, bármit gondoljanak is a világról, a magyar állam nem tűri el.

Várom a hazai és nemzetközi politikusoknak a szélsőbal támadását elítélő nyilatkozatait.”

Antifa-támadás: akár 15 elkövető is lehetett a rendőrség szerint

Sajtótájékoztatót tartott hétfőn a BRFK a hétvégi támadások kapcsán.

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2023. február 14. 09:15
Peti ha majd hazajön beidézhetné a kedves német nagykövetet. Ilyen demokrácia exportra nincs szükségünk.
CsakIstenSzabad
2023. február 14. 07:46
Ne most tartsák életben a felháborodást, hanem amikor a per folyik, akkor legyen morális nyomás a bíróságokon a minél szigorúbb ítéletért
..--..
2023. február 14. 07:44
-zsoltkom- "Ezeket, és nem a valódi megemlékezőket rühellem." Szólhatnál akkor pár keresetlen szót a baromarcú Bencsik András Putyin-bráner szopó tesódnak. Egy Bencsik családban megvan minden rendszert kiszolgáló megélhetési szakismeret. (Horn Gyula kormánya még emlékszik az "okosabb" Bencsikre.) Valamilyen okból az egyik Bencsik felváltva hülyébb és erkölcstelenebb, mint a másik. De ez annyira nem zavarna, ha nem a kirakatban erkölcsösködne.
Igazszó
2023. február 14. 05:38
A pufajkás kedvence, a MÚOSZ-os bencsik nácizik, amikor zsidó kommunista terrorcselekmények tetteseinek nyomát ütik bottal, ímmel-ámmal, a magyarnak hazudott szolgálatok, amik zsidó kommunista szolgálatban nácivadászatot folytatnak 78 éve. A tettesek negyede sincs meg, a felbújtók náciznak gőzerővel. Szánalmas szar alak vagy bencsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!