A közmédiának feladata „a kiegyensúlyozott, pontos, alapos, tárgyilagos és felelős hírszolgáltatás”

2023. január 02. 13:43

Kin múlik, hogy a köztévében olyan hírműsorok mehetnek adásba, amelyek sérthetik azt a kiegyensúlyozottságot?

2023. január 02. 13:43
null
Vágó István
Facebook

„A Médiatörvény szerint egyebek mellett a közmédiának feladata »a kiegyensúlyozott, pontos, alapos, tárgyilagos és felelős hírszolgáltatás, valamint tájékoztatás«, valamint »az egyes eltérő vélemények ütköztetése, a közösség ügyeivel kapcsolatos viták lefolytatása, a megbízható tájékoztatáson alapuló, szabad véleményalkotáshoz való hozzájárulás«.

Kin múlik, hogy a köztévében olyan hírműsorok mehetnek adásba, amelyek sérthetik azt a kiegyensúlyozottságot, amelyet a törvény is előír a köztévének?”

Nyitókép: MTVA Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. január 03. 18:55
- szeretném megjelölni az egyes választ. - biztos benne???????!!!!?????????? - igen, biztos vagyok benne. - hmm... hmm... gondolkodjon el egy kicsit a válaszon... - vágó úr, a kedvenc könyvem kedven idézetéről van szó... - nem kíván segítséget? - nem... - akkor nyert b@ssza meg.
akiaki
2023. január 02. 23:14
még szerencse, hogy vágási-gyurcsányi-dobrave trio az i gazságot monggya!
telekaszter
2023. január 02. 20:10
Kérjen egy felezőt, Pista bá'!
amca
2023. január 02. 18:39
Látod pityu baromez . Ezért vagy te kvízbarom, Magad is 1 db média vagy. Most olvasunk. 1 800 000 ilyen baromez van. Mindez közmédia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!