Nem a várban gurult el valaki gyógyszere

2023. január 03. 19:00

Érdemes Koncznak újraértelmezni Ne mondd című dalának szövegét.

2023. január 03. 19:00
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„És hogy milyen oszlopos tagja Koncz Zsuzsa annak a baloldali értelmiségnek, amelyet az énekesnő mindenek fellettinek gondol, arra talán elegendő Schuster Lóránt, a P. Mobil együttes vezetőjének két évvel korábbi, a Magyar Nemzetben megjelent nyilatkozatát ideidézni, aki arra reagált, hogy Koncz szerint most keményebb diktatúra van, mint annak idején volt: »Az apósa Kádár szövegírója volt. Egy technikus egyszer azzal poénkodott, hogy Koncz Zsuzsának két mikrofont kell felrakni, mert mint mondta: hang helyett csak meleg levegő jön belőle. Életemben egyszer találkoztam vele, akkor is csak futólag, és azt üzenném neki, ahogy az összes többinek is, aki az előző rendszer kedvezményezettje volt, hogy legalább most fogják be a szájukat.«

Nyilvánvaló, hogy Koncz Zsuzsa is úgy gondolkodhat, mint Ujhelyi István, aki az új esztendő első napján azt bírta kiposztolni Facebookjára, hogy »Boldog új népet!« Gondolom Ujhelyi azért akarja a népet leváltani, mert a többségi milliók nem veszik be az a komcsi maszlagot, hogy majd ők megmutatják, hogyan kell a magyarok javára országolni. Hát éppen azért buktak bele a rendszerváltoztatásba, azért zavarták el Gyurcsányékat, mert tizenkét éve nem hiszik el, hogy a Brüsszel zsarolását támogató gyurcsányista baloldal számukra bármi kedvező változást tartogathat hatalomra jutása esetén.

Érdemes Koncznak újraértelmezni Ne mondd című dalának szövegét. Ha ugyanis valahol elgurult a gyógyszer, annak helyét nem a várban kell keresni.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2023. január 04. 20:25
Zsuzsa néninek már az oviban is tetű volt a jele... Mindent megkapott az előző rendszerben is és és most is, mégis oda sz.rik, ahol eszik.
csuhaska
2023. január 04. 17:42
Hölgyek , Urak!! "Vén vaggyok" , megéltem pár dolgot ! DE nézetem és felfogásom szerint bárkit is politikai vagy világnézete alapján fikázni , tehetségét ,adottságát leszólni nem tisztességes! Koncz ,Szécsi,Máté stb velük nőtem fel ,zenéjüket szeretem ma is !! Nézetük az már más tészta!!
riki tiki tévi
2023. január 04. 16:56
Számomra Koncz Zsuzsa és Bródy János a "beatnemzedék" legnagyobb csalódása, egy világ omlott össze bennem az utóbbi években tett megnyilvánulásaik miatt.
amca
2023. január 04. 14:24
Nekem ez a zuza, egy büdös prli. 1idősek vagyunk. Ő zabálta a banánt,a narancsot,a datolyát,komcsi apósánál.. Én 1 éves koromban szedtem a gyapotot. Recsk Árkus Borzas Borsós Kócs Kónya Kormó Lenyin t. Tedej Erzsébet László t. Ebes Elep meg még 120 Koncentrációs tábor szerte Hunniában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!