Kuncze Maci semmit nem változott, ugyanúgy tud hazudni, mint korábban

2022. október 04. 15:14

A volt SZDSZ-elnök arcán irtó vastag a bőr.

2022. október 04. 15:14
null
Kontra
Facebook

„Gyakorlatilag egyetlen percig sem akadt meg, miközben végighazudta a műsort, elhallgatva azokat a súlyos bűncselekményeket, amelyek belügyminisztersége alatt történtek.

Gyakorlatilag a rendőrség, a legsötétebb, legprimitívebb alvilág fonódott össze a kormányzattal. Ezt volt a kilencvenes évek Magyarországa.

Elmesélt egy sztorit, miszerint egy német rendőri vezető előadást tartott Budapesten, miközben ellopták az autóját az épület elől. A rendőrök tudták kiket kell felhívni, hogy visszaadják a járművet. Ilyen volt a Kuncze-időszak rendőrsége. A hatóságok jól ismerték a bűnözői köröket, ellenben semmit nem mertek tenni ellenük, csak a legvégső esetben léptek fel egy-egy elszemtelenedett csoport ellen.

Portik, Vizoviczki és a többi bűnöző ekkor élte az aranykorát, az olajszőkítés a tetőfokán pörgött. Napi rendszerességgel történtek robbantásos merényletek Budapest utcáin. A bűnözői körök az utcákon vívták a harcaikat.

Az 1998-as választások előtt két hónappal a nyílt utcán gyilkolták meg Fenyő János vállalkozót. Másnap Horn Gyula a kormányülésen kijelentette: »ami ma Magyarországon van, az nem közbiztonság, nem az, amit elvárnak az állampolgárok. Elfogadhatatlan, hogy naponta történjenek rablások és gyilkosságok.«

Még Horn Gyula is így nyilatkozott, pedig a kommunista politikus egy cseppet sem volt finnyás.

Kuncze mindent megtestesít, amelyet az ellopott rendszerváltás kifejezés takar.”

Nyitókép: MTI / Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2022. október 05. 07:58
És megússzák, mint azok a nácik, akiket a legutóbbi Hajóágyúban soroltatok. Pedig a negyedik kétharmad van és állítólag autokrata, hibrid rezsim, a szókimondóbban szerint fasizmus, akkor hogyan úszhatják meg a felelőségre vonást a Kunce és Fletó félék?!
Nabakker
2022. október 05. 07:32
Minig is a legnagyobb gennygóc volt!
states
2022. október 05. 07:27
A Király utcai Halló bár előtt hetente robbantgattak, miután a környéken laktam, a Körutat egy idő után már csak kerülővel mertem megközelíteni. Kuncze a bűnözői világ része volt, más magyarázat arra nincs, ami a minisztersége idején zajlott.
NiewiederGyurcsány
2022. október 05. 04:34
Nem hallottam, hogy SZDSZ által itt hagyott adósságot valaha is kifizette volna! Erről hazudjál már valamit te dörmögő fasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!