Miért gondolja az országgyűlés elnöke, hogy ideológiai szemináriumot szükséges tartania?

2021. november 28. 08:24

Mikor fogja végre elmondani Orbánnak, hogy miként kellene kormányozni egy országot?

2021. november 28. 08:24
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Miután turbó fokozaton indult be az újságíróknak és egyéb értelmiségieknek álcázott pártharcosok és egzisztenciálisan kiszolgáltatott apologéták Kövér-mentegető gőzhengere, én csak két kérdést intéznék Kövérhez és a mellette csatasorba rendeződő, leharcolt Sancho Panzákhoz:

1. Miért gondolja az országgyűlés elnöke, hogy a közvetlen és direkt politizálástól állítólagosan távol álló állambiztonsági szervek számára politikai fejtágítót és ideológiai szemináriumot szükséges tartania?

2. Miért gondolja az országgyűlés elnöke, hogy az állambiztonsággal foglalkozó szakemberek előtt meg kell osztania azt, hogy ő személyesen mit (vagy kiket) tekint a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatnak? Ki a bánatot érdekel mindez?

A Paksi Atomerőműben is elmondja majd, hogyan kell működtetni az objektumot? Agyműtétekre, szülészetre, urológiára mikor fog bemenni, elirányítandó azt a sok hülye sebészt, szülészt, proktológust?

És mikor fogja végre elmondani Orbánnak, hogy miként kellene kormányozni egy országot, Ádernek, hogy mi (lenne) a dolga egy államfőnek, Polt Péternek, hogy a legfőbb ügyész a bűnözőket hivatalból üldözi és nem védelmezi, s mikor fogja önmagának elmondani, bele a borotválkozó tükörbe, hogy miről ismerszik meg egy tisztességes, frusztrált dühkitörésektől tartózkodó, a munkáját szakszerűen és becsülettel végző és a legócskább pártpolitikai elfogultságoktól mentesen tevékenykedő házelnök?”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. november 28. 20:21
"Mikor fogja végre elmondani Orbánnak, hogy miként kellene kormányozni egy országot?" Gyurika, nagyjaink mondták: el lehet innen húzni.... (by GyF) Nyissál Bécsben cukrászdát és megbékél a lelked... A sikertelen emberek frusztrációja minden cikked (meg fizetnek érte...)
brazovity
2021. november 28. 19:19
Sál, önhittség és impotencia, íme a kormányos "mester".
mgi_
2021. november 28. 17:17
Minek mondaná? Szerintem Orbán tök jól kormányozza az országot.
Syr Wullam
2021. november 28. 15:50
Szar dolog, ha valaki állítólagos filozófusként nem tud egy egyszerű szöveget értelmezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!