Van-e jövője annak az országnak, ahol nem a legalkalmasabbnak tartott jelöltet akarják egy pozícióra

2021. október 05. 13:51

Hány és hány tehetséget pazarolt el emiatt ez az ország?

2021. október 05. 13:51
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Van-e jövője annak az országnak, ahol nem a legalkalmasabbnak tartott jelöltet akarják az emberek egy-egy pozícióra, ahol meghunyászkodnak, ahol csendben maradnak, ahol a közöny és a korrupció már megfojt mindent, és ahol ha kiemelkedsz a tömegből, lesznek elegen, akik visszahúznak a posványba?

Hány és hány tehetséget pazarolt el emiatt ez az ország? Bartóktól Karikó Katalinig, vagy egy kivételével az összes Nobel-díjasainkig.

És amikor felcsillan a lehetőség, hogy fordítsunk végre a sorsunkon, és már-már úgy tűnik, sikerült megtörni a turáni átkot, és nem lesz a magyarok között viszály, és széthúzás, akkor jön két egy bizonyos pozícióra kevésbé alkalmatlan jelölt, és elkezdenek rombolni.

Most hagyják abba, amíg nem késő!”

Nyitókép: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. október 05. 22:41
Edény.
B_kanya
2021. október 05. 22:37
Azt nem érti a szektás génhulladék, mivel mindenki letilt, aki ellentmond a buta libertálib fejének, hogy csak a buborékban olyan csodálatos klára asszony (aki Putyinra olya szerelmetesen nézett). Az ország 70%-a rühelli, meg még 20% is rühellené, ha tudnák róla, hogy qurcsányné. És még a balfaszolali elemzők nagy része is látja.
amca
2021. október 05. 21:12
Egy cigány asszony mondta erre a budzykra: ...ha magad is 1 fax lennél ,akkor is kevés lennél.
Bájron
2021. október 05. 20:34
Gecibe döglesz bele,mi meg pofádra szarunk! Feri lukját nyalod,ő mondat érted egy áldozást!(Selejt)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!