Ez a futball. Ez az élet

2021. június 19. 14:59

Egy társaság Brestből érkezik, leülnek, mondjuk, hogy kikapnak, mondják, hogy kikapunk.

2021. június 19. 14:59
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„De miért mondjátok, hogy a futball a legjobb dolog a világon, egyenesen maga az élet? Még több mint két óra a magyar-francia kezdetéig. Ülünk a Piroska Vendéglő teraszán a Damjanich utcában. Létszámban itt francia fölény.

Egy társaság Brestből érkezik, leülnek, mondjuk, hogy kikapnak, mondják, hogy kikapunk. Aztán végül annyi az új tudás, hogy Franck Ribéryt nekik köszönhetjük. Aztán mennek, pacsi, pacsi, sok szerencsét, sok szerencsét.

Három perc sem telik el, amikor átszól a szomszéd asztalnál ülő három lengyel srác, van-e ismerősünk, aki jönni akar, van plusz egy jegyük. Öcsém gyorsan hívja az egyik barátját, edzett éppen, de felvette. Aztán már diktálta az e-mail címét, dobott el mindent, a lengyel pedig át is dobta a jegyet neki, ott ül majd velük középen Marci, aki már siet, rohan a stadionba, és most nyilván azt hiszi, álmodik.

Közben elfogyott a borda Évike módra, lement a sör is. Ez a futball. Ez az élet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2021. június 20. 07:09
Ohhh! Háromszor is ránéztem a szerzőre, a futball csodákra képes! Pető visszafogottan, de nem orbánoz. Mi van itt az összefosott oldalon. Napszúrást kaptak? Mindegy is, de hinni nem lehet nekik.
tolan
2021. június 20. 06:59
Volt a meccsen ötvenezer magyar és ötezer másfajta! A magyarokról kellet volna írjál, fiam! De a magyarok eszedbe se jutottak! Mehetnél újságírást tanulni a franciákhoz!
Balango
2021. június 19. 22:05
Hiteltelen.
Magyarok Pásztora
2021. június 19. 21:00
A kurva anyádnak puncsolj, petö!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!