Valószínűleg nem ez az első ilyen parti Brüsszelben

2020. december 01. 22:19

Lehet, hogy ez, amit ma látunk egy olyan politikai csata része, aminek van egy másik, ennél nagyobb és fontosabb színtere?

2020. december 01. 22:19
Pulai András
Facebook

„Hangosan gondolkodom.

1) Valószínűleg nem ez az első ilyen parti Brüsszelben.
2) Valószínűleg, az évek során több tucat, ha nem több száz képviselő, diplomata, brüsszelita, fontos ember vett részt rajta.
3) A Brüsszelben amúgyis különösen aktív szolgálatok és egyéb releváns szervek minden bizonnyal régóta tudtak róla.
4) Értem, hogy a COVID miatt gyülekezési korlátozások nem voltak mindig.

De mégis, felmerül a kérdés:

1) Miért most derült ez ki?
2) És ha sok fontos ember van ott, miért csak a Fidesz legfontosabb EU politikusa lett (eddig) körülírva? 

Pont akkor,

1) amikor ezen politikus főnöke a teljes EU számára fontos, több ezer milliárd eurós csomagot, a következő költségvetést, és jogállamisági kritériumrendszer bevezetését próbálja megakasztani.
2) Amikor puhán belengette az ország kivezetését az EU-ból, pont a brexit küszöbén,
3) amikor az EU saját érdekében nem engedhet meg magának több dezintegrációs szálat?

Lehet, hogy ez, amit ma látunk egy olyan politikai csata része, aminek van egy másik, ennél nagyobb és fontosabb színtere?

Millió kínzó kérdés...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2020. december 03. 10:17
Ne kínozd magad Pulai! Ha eddig nem tudtad, hogy a dolgok így mennek, akkor te nagyon buta vagy. A kommunizmusban is voltak hozzád hasonlók, akik a Szovjetuniót őszintén a világ legigazabb, legnagyszerűbb államának tartották.
01234567890
2020. december 02. 13:41
Move along gentelmen, nothing to see here. Azért a kábítószer nem semmi. Ugye Soros keze messzire elér. Nehogy Tomi barátja is így járjon.
01234567890
2020. december 02. 13:39
Orbán Viktor férfi Mészáros Lőrinc férfi Mészáros Lőrinc vagyona nő Szájer Jocó nő? (Ez a megjegyzés olyan, mint Szájer)
virgo
2020. december 02. 13:33
Nekem nem dolgom elítélni a homoszexualitást. Szájerét sem, másét sem. A képmutatást elítélem, de ha valaki belátja, hogy a szavai és tettei között nincs harmónia, és bocsánatot kér, azt elfogadom. Bűnhődjön, megérdemli- de ennyi. A varjak persze kárognak, de nekik ez a dolguk, különben is épp most van az ideje... Most megint beindul majd a wishful thinking, hogyan fogja ez az ügy romba dönteni a Fideszt, de valójában csalódnék Vityában, ha nem számolt előre ezzel, vagy valami ilyesmivel. Szájer felesleges kockázat volt eddig, hát ezután majd nem lesz az. A meccsnek pedig nincs még vége. Move along gentelmen, nothing to see here.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!