A svéd lány esete az öntetszelgő világjobbítással

2018. július 26. 10:04

A repülőgépet egy kitoloncolt afgán miatt feltartó svéd lány ugyanattól a betegségtől szenved, amitől minden világjobbító Nyugat-Európában, miszerint nekünk kell jobb élethez segíteni mindenkit, akinek nincs jó élete.

2018. július 26. 10:04
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Mandiner

Nézem ennek a svéd egyetemista lánynak a szemeit az általa közvetített videóban és benne van egész Nyugat-Európa szerencsétlen, megnyomorított, javíthatatlan vergődése. A könnyessé váló, értetlen, ugyanakkor saját fensőbbségességében teljes bizonyosságot érző szemekben, miközben stabilan

meg van győződve arról, hogy ő itt most egy roppant fontos, forradalmi ügyet végez el.

Megjegyzi, hogy az idő nem érhet többet az életnél. És így tovább.

 

Idáig jutottunk. Nyugat-Európában ez a hősiesség mércéje. Totyogj fel egy repülőgépre, cseszd el az emberek napját és önhatalmúlag bíráld felül a hatóságok döntését, egy repülőtér működési szabályait, miközben magasztos eszméidről motyogsz.

Bejárta a világot a felvétel, amit Svédországban készített egy fiatal lány. Korábban megtudta, hogy Afganisztánba toloncolnak egy menedékjogot nem kapott férfit, sőt, azzal is tisztában volt, hogy melyik repülőgépre fogják felültetni, úgyhogy beszerzett egy jegyet, majd az indulás előtt demonstratívan felállt, bekapcsolta a Facebook live-ot és elindult a könnyes műsor. Mindezt úgy, hogy egyébként az eredetileg megvédeni kívánt afgán férfi nem volt ott a gépen – viszont szerencséjére akadt neki egy másik afgán a járaton, aki kapcsán elindíthatta az előre megtervezett show-ját.

Mindannyiunk szerencsétlenségére a repülőgép személyzete vagy a repülőtéren jelenlévő hatóság nem a nyilvánvaló megoldást választotta és nem távolította el azonnal a fedélzetről a zavart keltő, illetve zavartnak tűnő wannabe filantrópot. Szinte látom a repülőtér biztonsági személyzetét, akiknek az eddigi legkomolyabb válsághelyzetet akkor kellett kezelniük, amikor egy gyerek a váróteremben leejtette az üdítőjét és a hirtelen felvisítástól pár utas megrettent. Ott állhattak, zavartan, egyik lábukról a másikra állva, hogy akkor most mit is kell csinálni? Mi ilyenkor a megfelelő reakció?

Hogy is kell rendfenntartó feladatot ellátni? Mármint nem a színes fantáziavilágukban,

aminek ők Svédországot szeretik beállítani, hanem a valóságban.

Hát persze, hogy megbuktak a vizsgán.

Ugyanis végül az afgán férfit szállították le a gépről. Akit persze a hírek szerint nem sokkal később deportáltak is, mert nem lehet minden gépen ott egy halk szavú demokrata, aki európai a fehérek között. Vagy ki tudja. Ugyanis az ilyen tesze-toszaságok pont arra hívják fel az ilyen cselekedetekre hajlamos emberek figyelmét, hogy hoppá, ezek szerint ezt meg lehet tenni és semmi bántódásom sem lesz. Mi több, egy időre még a célomat is elérem vele. Akkor miért ne bénítsam meg én is 100 ember életét egy időre? Ezeknek a performanszoknak – bárki, bármit is mondjon – alapvetően mindig ez a céljuk. Sokaknak legyen szar, hogy rám, csakis rám figyeljenek azok, akik nincsenek ott.

Többek között azt mondta a hölgy a videójában, hogy a biztos halál vár a férfira, amennyiben hazaszállítják. Bár készséggel elhiszem, hogy valamennyit szigorodtak az elmúlt időszakban a svéd szabályok, de egyenesen kizártnak tartom, hogy amennyiben valódi félnivalója lenne az illetőnek, akkor visszaküldenék. A hölgy ugyanattól a betegségtől szenved, amitől minden világjobbító Nyugat-Európában,

éspedig attól, hogy nekünk kell jobb élethez segíteni mindenkit, akinek nincs jó élete.

Ebben különben kicsit rokonok a komcsi rendszerekkel, amelyek egészen addig voltak életképesek, ameddig a korábban ellopott javakból ki lehetett porciózni a következő napot. Amint kimerültek a szabad rablás lehetőségei, a szétesésnek csak az ideje lett kérdéses. Ez a hölgy ugyanígy fordítaná az európai ember javait annak a célnak a szolgálatába, amely cél végpontját egyébként ő sem látja.

A lényeg az, hogy legyen mindenki jobban. És az egész harmadik világ költözzön Svédországba, aki meg már ott van, maradjon minden áron. Mosolyogjanak a gyerekek, mellettük farkukat csóváló kutyák ugassanak, a napfény csillanjon rajtuk és mindenki legyen boldog. Hiszen ez az élet értelme, semmi egyéb.

A kulturális marxizmus és leágazásai mindennapjaiban élő ember egy érzelmi behatásokkal teljes megbízhatósággal irányítható robot. Egyszerű feladat ez, csak az idiotizmusig kellett háziasítani a fajtánkat.

Sok ilyen Elin Ersson futkos a világban – ez a hölgy neve –, akinek fogalma sincs arról, hogy az ő kitüntetett szerepe, értsd, hogy egy fehér, európai, kvalifikált réteg tagjaként most szabadidejében repülőjegyeket vásárolhat és elvtársainak közvetíthet,

kizárólag annak köszönhető, hogy egy erős Európa megteremtette ehhez az alapokat.

És többek között azzal teremtette meg, hogy erkölcsi skrupulusok nélkül járt el a világban, illetve sok esetben a kontinensen is. Ha Európa nem így tett volna, akkor Elin Ersson most nem egy okostelefonnal járná a térség egyik leggazdagabb államát, hogy mások nyaralását rontsa el. Ezzel nem azt állítom, hogy ő és elvtársai feltétlenül tartoznak Európának azzal, hogy ne akarják még szarabb hellyé tenné, de mindenki sokkal jobban járna, ha ilyen esetekben inkább azzal segítenének a kitoloncoltakon, hogy velük tartanak. Mondjuk Afganisztánba. Bőven lehet ott is segédkezni a jobb élet reményében!

Minden normalitást támogató embernek herótja van már attól, hogy feltűnési viszketegségben szenvedő SJW-k öncélú bevetéseit kell néznie, akik a millió csicskalájkért cserébe elhitethetik magukkal és magukról, hogy mennyire frankón kiállnak a xenofób rendelkezésekkel szemben. (Még egyszer ízlelgessük: a svéd állam és hatóságok xenofóbiáját vizionálják.)

Elin Ersson minapi akciója nyilván hozzájárul majd a Svéd Demokraták népszerűségének növekedéséhez az őszi választások előtt.

Az ember dilemmában van, hogy mit is akarjon. Kevesebb Elin Erssont, mert kifordul már ettől az erőltetett negédességtől a gyomra; vagy többet, hogy minél több embernek legyen elege a vérző szívű világjobbítók öntetszelgő akcióiból. Egyelőre drukkoljunk annak, hogy egy repülőtér zavartalan működését biztosítani tudják a svédek, ha már az országuk komótos, de konok önfelszámolását tétlenül – vagy tevékenyen – nézik végig.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Deus Judex
2018. július 28. 10:11
Úgy látom a józan ész elköltözött ebből a szerencsétlen svéd lányból és a jólét teljesen elvette a vele együtt tevékenykedők eszét. Önkéntes, öntudatos és öngyilkos. Szomorú, főleg annak ismeretében, hogy a valaha virágzó Malmő no-go zóna lett és erről tudnia kell! Szeretném, ha találkozna azokkal a nőkkel és családokkal, akiket az ilyen "szerencsétlenbek" megerőszakoltak, megkéseltek, gyerekeket megvertek az utcán és félelemben tartanak! A féligazság az nagy gazság és sok tragédiát okozott már! Ő lehet, hogy csak egy eszköz egy mocskos tervben és nagyobb a felelőssége azoknak, akik erre inspirálták, de ő még se egy bantu néger, akihez nem jut el az információ, hanem egyetemista a világ egyik leggazdagabb országában! Ezért szégyellje magát a könnyes idiotizmusáért és főleg, hogy feltette a netre! Sok társadalom lett már öngyilkos és fordult önmaga ellen, mert az agyára ment a nagy jó lét. Gondoljunk csak a majákra ese a nem is olky távoli római birodalomra....
bunko_jobbos
2018. július 28. 08:51
Az európai társadalom nőies lett, elvesztette a természetes férfi agresszivitást, amely meg tudta védeni anno a törzset/nemzetséget stb. Ez a legnagyobb baj.
áfonya
2018. július 28. 03:29
Ribike is közéjük tartozik. Gondoljunk bele hogy azok az ország - eus vezetők akik a gyilkos vérbajos betolakodókat Európára zúdítják az abortuszt a homokos buzi szexet exportálják lobbiznak érte legromlottabb aljas erkölcstelen züllött életvitelt élhetnek róluk feltételezzük. Merkelt - sorost meg a többi betolakodó exportöröket simogatókat kérdezzék hogy a szexet hogyan csinálják ,mert tőlünk indult ki a lobbi. Biztos magukat legtisztességesebbnek mondják ami megkérdőjelezhető.
áfonya
2018. július 28. 03:27
Betolakodót másik géppel kitoloncolták ,,, ribi meg a merkel seggét kinyalhatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!