Az instabilitás a Soros-paktum célja

2018. március 02. 17:27

A Soros-paktum értelmében a legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket próbálnak mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben.

2018. március 02. 17:27

„A tegnap kiszivárgott Soros-paktum megvalósulása esetén egy olyan instabil és bevándorláspárti koalíciós kormány jönne létre, melyet a külföldi nyomásgyakorló csoportok kényük-kedvük szerint tudnának befolyásolni. Soros célja ezzel Magyarország bevándorláspolitikai álláspontjának megváltoztatása, illetve az ország politikai önállóságának megszüntetése.

A Soros-paktum értelmében a legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket próbálnak mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben. Ennek a paktumnak a végső célja a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, melyhez kell a parlamenti többség.

Mint arról az Origo.hu beszámolt, Soros György hálózatának tagjai, illetve egyes ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket. 

Mindez azért fontos Sorosnak, hiszen még a bolgár elnökség idején, tehát az első félév végéig el akarják fogadni azt a már megfogalmazott új kvótaszabályt amely egy szoftverként működő számítási rendszer segítségével rendszeresen szétterítené a felgyülemlett migránstömeget.

Soros György célja Magyarország politikai stabilitásának a megtörése, hiszen hazánk képviseli a legmarkánsabban a bevándorlásellenes álláspontot az Európai Unión belül. Ha sikerül megtörnie hazánkat, akkor sokkal halkabb lesz a kötelező betelepítési kvótákat elutasító álláspont, ráadásul a Visegrádi Négyek egysége is megtörne.

Ha sikeres lesz Soros törekvése, akkor április 8-a után egy olyan többpárti koalíciós kormány állna fel, melyben folyamatosak lennének a kormányválságok, így kormányozhatatlanná válna hazánk. Soros célja tehát a politikai káosz megteremtése, hiszen így kénye-kedve szerint tudná befolyásolni a magyar álláspontot, sokkal nagyobb befolyása lehetne a magyarországi belpolitikai folyamatokra.

Nem csak hazánkkal szemben indított komolyt támadást Soros György, hanem Lengyelországot is élesen támadja. Ennek köszönhető, hogy tegnap az Európai Parlamentben Soros megbízható szövetségesei a plenáris ülésen üdvözölték az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben. Ennek az eljárásnak a végső célja Lengyelország szavazati jogának a felfüggesztése az Európai Tanácson belül.

Világosan látszik tehát, hogy azért indítottak összehangolt támadást Magyarország és Lengyelországgal szemben, hogy egy nyári tanácsi szavazás során ellehetetlenítsék ezeket az államokat. Ettől azt remélik, hogy így sikerül majd megszavazni a migránsok felső korlátok nélküli, automatikus elosztását az unión belül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2018. március 04. 11:04
Mindegykire szavazóknak: https://youtu.be/XySZ4VaQtnA
hamusamu
2018. március 04. 01:11
Rákosi elvtárs mind a tíz lábujját megnyalta volna az ilyen bornírt propagandaszíveg olvastán. Ez már simán imperialista békaemberek kategória.
zenitaph
2018. március 03. 17:05
Ez felháborito. Hol lehet elolvasni a kiszivargott paktumot? Látni akarom kik irtak alá es higy pontosan mi van benne es ki a 66 migranpárti képviselojeklololt. De nem találom. Minden errol szolo hir az origo cikkre hivatkozik amiben meg semmi konkretum sincs. Tudnátok segiteni egy letoltesi linkkel a paktumhoz? Gondolom nem csak az origo találta ki az egeszet valahol.csak meg kell lennie. ... (:)
zenitaph
2018. március 03. 13:24
na akkor ennyit arról, hogy alábbhagy az idióta sorosozás és valami mással is lehet foglalkozni. nem tudják ezt már elengedni, beégett a genetikai kódokba is. vásárhely után az a központi üzenet, hogy egy nemzeti és egy bevándorlópárti jelölt közül lehet majd választani- a nyomorult csapból is ez folyik, ha nem a nyomrult fideszesre szavazok, akkor eljő az apokalipszis. csak lenne már vége ennek a nyomorult kampánynak, kiég minden receptorunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!