Érdekli a valóság?

2017. október 22. 09:24

Az a tény, hogy a Soros-terv ebben a formában nem létezik, egyáltalán nem zavarja, sőt, a hívek egy része eljutott odáig, hogy azokat is le-Soros-bérencezi, akik csupán a makacs tényekre mutatnak rá, legkevésbé sem védve magát Soros Györgyöt.

2017. október 22. 09:24
György Zsombor
MNO

„Egyszerre akarjuk megállítani Brüsszelt és tartjuk egyre előnyösebbnek európai uniós tagságunkat. Hogy is van ez? Utóbbi megállapítás forrása az Európai Parlament éves átfogó közvélemény-kutatása, amelynek hitelességéhez reményeink szerint nem fér kétség. Legalábbis induljunk most ki ebből, már csak azért is, mert az iménti látszólagos ellentmondást nem is olyan bonyolult feloldani. Az alapos kutatásban sok érdekes részletkérdés is szerepel, ezek alapján pedig magunkra ismerni sem nehéz.

A brüsszeli bürokráciát, alkalmasint magát Navracsics Tibor magyar biztost is az úgynevezett Soros-terv végrehajtójaként próbálja bemutatni a kormányzat. Az a tény, hogy a Soros-terv ebben a formában nem létezik, egyáltalán nem zavarja, sőt, a hívek egy része eljutott odáig, hogy azokat is le-Soros-bérencezi, akik csupán a makacs tényekre mutatnak rá, legkevésbé sem védve magát Soros Györgyöt. A realitásokhoz minden bizonnyal közelebb áll az a Brüsszellel kapcsolatos értelmezés, hogy az apparátust vezető (többségében nyugati) bürokraták egy része valóban elszakadt a valóságtól. Nem azért, mert bármi bérencek, hanem mert kockák. Pláne nem értik a közép-európaiak világát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2017. október 23. 16:41
Aki ma képes beállni a köpönyegforgató jobbik mögé, vagy a simicska média munkásának áll az valahol soros bérenc, mert ezek egyike sem áll ki karakánul a migráció és a brüsszeli kevert népesség politikája ellen, hanem tudomásul veszi, sőt asszisztál hozzá..
quiet
2017. október 23. 10:48
Vakember.
brabant89
2017. október 23. 00:00
Kérdezném azoktól az ostoba fideszbirkáktól, akik az őszre zavargásokat vizionáltak, hogy hol vannak a zavargások? Még mindig hisznek benne? Vagy most más miatt kell rettegniük, és a Tokástól várni a megváltást?
pollip
2017. október 22. 15:59
Ez a valóság egy jó nagy tasli a ballibnek: Kurz kitiltotta Ausztriabol a nyílt társadalom alapítványt:-)))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!