EU-csúcs: a közmédia mondott igazat

2016. március 08. 16:25

Újból kiderült, nem a közmédia, hanem a közmédiával ellenséges médiumok hazudnak: a közmédia hétfő este a valóságnak megfelelően tudósított az EU-csúcsról.

2016. március 08. 16:25
Skoff Elza
Skoff Elza

A közmédia a valóságnak és a nemzetközi híradásoknak megfelelően tudósított a hétfői EU-csúcsról.

Újból kiderült, nem a közmédia, hanem a közmédiával ellenséges médiumok hazudnak: a közmédia hétfő este a valóságnak megfelelően tudósított az EU-csúcsról, mégis újból az az alaptalan vád érte, hogy megmásítja a történteket. A magyar online, és kereskedelmi médiumok (index.hu, 444.hu, hvg.hu, Népszabadság) tendenciózusan hazudnak a közmédiáról, és nem ez az első alkalom, hogy lelepleződnek.

Ennek bizonyítására itt egy képernyőkép az ORF hírügynökség honlapjáról, amelyen jól látszik, az ORF is arról adott hírt: a magyar miniszterelnök vétózott az EU-török csúcson.

Az alábbi hírügynökségi beszámolók is a közmédia híradását erősítik meg.

http://news.sky.com/story/1655195/hungary-blocks-turkey-eu-migrant-proposals

http://uk.mobile.reuters.com/article/idUKKCN0W92A7?irpc=932

http://m.tagesspiegel.de/politik/newsblog-eu-gipfel-zu-fluechtlingen-kreise-weitere-beratungen-zu-tuerkei-vorschlag-vertagt/13061822.html

http://m.welt.de/politik/ausland/article153003764/Zahl-der-Fluechtlinge-um-ein-Drittel-gesunken.html

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. április 15. 09:12
Mi ebben a meglepő, mi az új? Ez a dolguk, az ellenzéké meg az, hogy hazudjon. A csürhe erre gerjed.
1istvan
2016. március 24. 00:03
mi mást tehetnének, mint hazudnak. amilyen reggeli műsorai vannak az atvnek, az rtlbe nem is érdemes belenézni, a hirtv sokat torzít, ha másba nem hát abban, hogy főleg a kormánykritika dominál, ami nem lenne baj, ha korábban legalább lett volna benne egy-egy ilyen, a tv2 meg kifejezetten bulvár. és majdnem mind szidja a közmédiát. pedig a műsoraik jók, az elemzéseik kerekek. csak hát könnyebb azt kiabálni hazudnak, akik meg nem nézik azok el is hiszik.
Anonymtalan
2016. március 24. 00:03
"Sőt, a világsajtót is Orbán Viktor irányítja" Mondom én, hogy a libsik nem sokára az Orbán lepalpatine-ozása után, bhunivelzézni fogják. :D
Pandaka pygmaea
2016. március 24. 00:02
Sőt, a világsajtót is Orbán Viktor irányítja: http://spiler.blog.hu/2016/03/08/a_vilagsajtot_is_orban_viktor_iranyitja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!