Gyurcsányista kígyót melengetett a keblén a Mandiner

2015. augusztus 14. 13:40

Rajcsányi Gellért tegnap az év riportjaként méltatta az Átlátszón blogformában közölt írássorozatot. Én, amióta a coming out előtt nem sokkal megsúgták nekem, ki volt az igazi szerző, ezen vigyorgok.

2015. augusztus 14. 13:40
Szily László
Szily László
Cink

Kiderült, ki írta a magyar újságírás egyik legnagyobb idei dobását. A menekültekkel Görögországtól idáig gyalogoló és erről riportsorozatot író titokzatos magyar újságíró nem más, mint Kakuk György exkolléga, aki nem mellesleg a Demokratikus Koalíció elnökségének a tagja.

Ami azért vicces, mert a Mandineren – nem tudva, hogy ki a szerző – Rajcsányi Gellért tegnap az év riportjaként méltatta az Átlátszón blogformában közölt írássorozatot. Én, amióta a coming out előtt nem sokkal megsúgták nekem, ki volt az igazi szerző, ezen vigyorgok. Gyurcsányistát istenítő vezérmandineres, ez azért klasszul hangzik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. június 21. 21:44
Más értelmet kár lenne keresni. Jól látszik, egymásba értek, de ez csak úgy lehetséges, hogy (egy)körben álltok. Ti tudjátok. Az élvezeteken kívül van fizetés is? (Hamarosan kifogy persely. Mi azt várjuk!)
trespass
2015. november 22. 19:04
Szily egy pöcs. Ha valami jó szakmailag, azt el kell ismerni, akármelyik oldalon álló követi is el. Azt csak remélni tudom, hogy ergé akkor is megírta volna a cikket, ha tudja ki csinálta a tudósítást, illetve kitart a véleménye mellett.
eresgé
2015. október 30. 10:54
Ez a Szily ahogy öregszik egyre hülyébb lesz láthatóan egyre messzebb kerül a valóságtól - vagy ez nem a kor csak simán a koko? - ezzel az írással gyakorlatilag azt mondja, hogy RG a mondanivalót nézi nem pedig azt, ki mondja :D
kuzmics
2015. szeptember 10. 20:15
Ezt most fontos volt megosztani!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!