A Politikai Valóságshow utolsó párbaja

2014. április 06. 14:46

De ténykérdés: egy-egy utolsó pillanatban megszerzett szavazat most Attesznak és Ferinek, mindent megér.

2014. április 06. 14:46
B. Boogieman
Tutiblog

„Az élet-halál küzdelem egész biztos, hogy minden racionalitást felfüggeszt a baloldali összefogás háza táján, mivel immár nem csupán a tévéshowban, hanem az életben is a politikai lét a tét, és VV Feri és VV Attesz számára, a VV Viktorral való végső párbajban, amiben egyértelműen Viktornak áll a zászló az utóbbi időkben.

De ténykérdés: egy-egy utolsó pillanatban megszerzett szavazat most Attesznak és Ferinek, mindent megér. Létüknek ugyanis nincs más értelme. De most felépítették a stratégiát, hogy a Show során kiesett összes korábbi szereplő kis fanatikusait egy név alatt akarják összegyűjteni, hogy ők legyenek – az amúgy MSZP aktivista Szabolcsok, Majkával szemben. Mert lehet Viktor a sztár, akit 2 millióan szeretnek, ha övék a zsé, a kégli, a kocsi meg a pénz. Ők ugyanis eleve ezért mentek oda, ezért csinálnak, csináltak 20-25 éve segget a szájukból. Ezért mentek le kutyába, hagyták el az asszonyt, dugtak a zuhanyzóban.

Az ő életük a maguk teremtette politikai valóságshow része: ezért veszekedtek a gyerekkel, bujdostak a felelősségre vonás elől. Ezért aludtak 3 órát, virrasztottak 16-ot, adtak zsét a Cusinak, fizették le Kulcsárt, gyűrték maguk alá a titkosszolgálatokat, zsarolták el a Rendszerváltást, vállaltak be Duna gate-et, Tocsik-ügyet, »na és?« t, Kulcsárt, K&H-t, négyes metrót, löszfalba vájt alagutat, völgyhidat a Semmibe, Strabagos szatyrot, Nokiás dobozt, Tescos és Auchanos szatyrokat, Gyuszi taxist, Cusit, Gabit, Nellit, Ildit, Mónikát és mindenkit. Kádkövet, libát, altust, fortust, wallist, afrikai útlevelet, német bankszámlát, amerikai pénzt, francia becsületrendet, és mindent. Ez egy hihetetlen felépítmény, egy elképesztő hálózat, és nem lehet elhinni azt, hogy ennyi áldozatot, ennyi munkát hagynak simán veszendőbe menni. Ha én lennék MSZP-s, vagy mondjuk úgy baloldali politikus, bár való igaz, hogy nem bánkódnék azon, hogy a korrupcióval kipárnázott civil életben a tényleges éhhalál fogadna, de ezt a hálózatot csak úgy veszni hagyni egész biztos nem hagynám. Még akkor se, ha Attesz egy barom, Gordi alkalmatlan, Feri őrült, Gabi egy lúzer a PM-esek szájából meg már csak a vörös golyó hiányzik, hogy az Összefogásban elfoglalt hierarchiában megkapják a nekik való helyet.”  
 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. április 06. 16:09
http://www.tutiblog.com/2014/01/eljen-az-mszp-egyutt2014-pm-dk.html
kjkj945
2014. április 06. 16:07
http://1.bp.blogspot.com/-dCUjOkYUcTs/U0EXSXnglnI/AAAAAAAAAY4/X_puM1tePyo/s1600/komcsikszavaznak.jpg 1.bp.blogspot.com/-dCUjOkYUcTs/U0EXSXnglnI/AAAAAAAAAY4/X_puM1tePyo/s1600/komcsikszavaznak.jpg
kjkj945
2014. április 06. 16:06
http://3.bp.blogspot.com/-q22CKsCw0vw/U0FAw45GQoI/AAAAAAAABQ8/8M58VYPD7jI/s1600/vudugordon.jpg 3.bp.blogspot.com/-q22CKsCw0vw/U0FAw45GQoI/AAAAAAAABQ8/8M58VYPD7jI/s1600/vudugordon.jpg
Ouroboros
2014. április 06. 15:41
Ez miez? Nem lehetett volna helyette mondjuk Kelemen Annácska választási beszámolója?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!