Köztévé?

2014. március 20. 11:58

A köz adóforintjaiból a köz szolgálatáért fizetett közmédia ezzel nemes egyszerűséggel beismeri: csak annyira képes és csak annyira futja a szakmai becsületéből, amennyit odafentről megszabnak neki.

2014. március 20. 11:58
A szerk.
NOL

„Mivel a hatályos média- és választási törvények nem rendelik feladatul a választások előtt egy miniszterelnök-jelölti vita megrendezését, ezért a közmédia nem is kíván még csak hasonlót sem kezdeményezni. Azt mondják, nem akarnak »túlterjeszkedni« a törvény adta kereteken. A köz adóforintjaiból a köz szolgálatáért fizetett közmédia ezzel nemes egyszerűséggel beismeri: csak annyira képes és csak annyira futja a szakmai becsületéből, amennyit odafentről megszabnak neki. Amennyit a nemzeti együttműködés rendszere enged a pórázon. Nincs túlterjeszkedés. Nincs kérdés. Nincs vita. (...)

Pedig egy a közmédiában meghirdetett és megrendezett miniszterelnök-jelölti vita – még akár úgy is, hogy Orbán Viktor széke üresen marad – nem a törvényi előírásokon való túlterjeszkedés, hanem alapvető szakmai feladat, amely a közszolgálati média hitelességének és nézettségének emelkedését is hozhatná.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2014. június 24. 23:43
Alighanem te vagy Magyarországon az egyetlen ember, akit egy vitában még Mesterházy is lenyomna... :DDD Nektek még ennyi köztévé is tök felesleges, egyszerűbb lenne ipari kamerákkal 0-24 óráig élőben adni az állatsimogatót. Vagy a Szoborparkot.
2014. június 24. 23:42
Ja, ne szarjál már be... gőzöm sincs, hogy ki vagy...
2014. június 24. 23:42
A portfóliódat, remélem szépen feltöltötted "kis ember" :DDD
2014. június 24. 23:42
LSD-vel megnéznék egy mesterházy-nemezis csörtét... ehe..ehe...ehe..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!