Gay turul porn

2014. január 21. 09:27

Szegény Makovecz, hogy ezt már nem érhette meg. De nem baj, Melocco még itt van.

2014. január 21. 09:27
Professzor Pizka
Ráérünk

Először, vegyül Gábriel arkangyalt, akinek legfontosabb kötődése a magyarokhoz, hogy egy időben taxivállalat volt róla elnevezve Budapesten, szakrálisan. Ő széttárt karokkal fog állni, ez azt szimbolizálja majd (szakrálisan) hogy hát kérem én nem tehetek semmiről, ez egy ilyen ország és kész. Őt fogja majd jól megtámadni a birodalmi sas. Namost a birodalmi sas, az azt jelképezi, hogy kérem szépen mi ugyan semmiről sem tehetünk, ezért most innen a főtérről szólunk be Európa vezető hatalmának, hátha megint rá lehet kenni mindent.

De ez csak a nyílt szimbolika, nem is igazán érdekes.

A magyar nemzet ugye köztudottan szakrálisan úgy lett, hogy Emese összefeküdt egy bizonytalan identitású (ám mindenképpen a sólyomalakúak rendjébe tartozó) ragadozó madárral. Logikus tehát, hogy a magyar nemzet szuverenitásának a végét ennek valahogy az ellentéte képezz, de sajnos a sólyomalakút nem lehetett megkerülni és mást kellett kitalálni. Vendégszereplőt hívtak hát, és mivel épp egyik közismerten homokos közéleti szereplő sem ért rá, szegény Gábriel arkangyalt szoborták oda, hogy testesítse meg Magyarországot amikor a Schwulfickeradler épp lecsap rá, és szakrális teremtésünk szakrális ellenpontjaként megpocsékolja szegény Magyarországot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2014. január 21. 13:54
Olvasd el még egyszer. Én ezt írtam: " globális kor minden globális megszállóját" Semmiféle "olyan, hogy globális megszálló"-ról nem én írtam, hanem te. Azért tetted, hogy terelj. Úgy gondolod, ez bejön. Nálam nem. Engem nem tudsz.
brabant89
2014. január 21. 12:17
"Szegény Makovecz, hogy ezt már nem érhette meg. De nem baj, Melocco még itt van. Hozzá kell tenni, hogy Makovecz legalább még azt az egyféle stílust tudta, amiben alkotott, még ha ugyanúgy néz is ki a Türkménbasi kertvégi magánstadionja, mint a katolikus templom. Végülis a gótikus épületek is tök egyformák, nem?" :)))))
brabant89
2014. január 21. 12:16
Iggen jó írás. Jót röhögtem rajta. Ha már Orbánt elzavarni nem tudjuk áprilisban, legalább hadd röhögjük ki, ez már csak egészségügyi szempontból is fontos.
Locassen
2014. január 21. 11:10
A professzor tagadhatatlanul egyéni és sziporkázó stílusban megírt szösszenete nem rossz, de sajnos csak a felszínt kapargatja. A probléma ugyanis valami hasonló: ahogy azt máshol leírtam, a kompozíció kísértetiesen emlékeztet a hellén mitológia egyik történetére, jelesül Ganümédesz elrablására. Na most én ugyan nem vagyok ellene semmilyen szimbolikának, de valahogy kényelmetlennek találom a gondolatot, hogy Magyarországot úgy ábrázolják, mint egy kiskorú mezőgazdasági alkalmazottat, akit valami pogány főisten sas képében elcipelt az Olümposzra szexrabszolgának. Persze ha Kerényinek ez jön be, fene a gusztusát, akkor nincs mit tenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!